Sluiten

Er komen vanaf de verkoop voor het duel met Jong Ajax twee evenementen per wedstrijd online. Het ene evenement betreft enkele tickets (genaamd regulier) voor degene die niet op hetzelfde adres wonen, het andere evenement huishoudtickets.

Het is niet mogelijk om voor beide events een ticket aan te schaffen, hierop krijg je automatisch een foutmelding te zien.

Enkele tickets

Het kopen van enkele tickets doe je door te klikken op het evenement voor enkele tickets. Voor de rest werkt het bestellen van enkele tickets hetzelfde als voorheen, echter is de optie om tickets voor vrienden te kopen terug. Je kunt dus weer tickets bestellen voor je vrienden, mits zij in dezelfde voorrangsgroep zitten en de accounts van je vrienden aan die van jou gekoppeld zijn. Hierdoor kun je dus meerdere stoelen dichtbij elkaar reserveren voor jou en je vrienden, met inachtneming van de anderhalve meter regel. Hoe het vrienden koppelen werkt, vind je onder het kopje ‘vrienden koppelen’.

Huishoudtickets

Om een huishoudticket te kopen, klik je dus op het evenement huishoudtickets. Je kunt daar twee tot maximaal drie stoelen naast elkaar reserveren met één account. Het tweede en eventueel derde ticket kunnen worden toegekend aan de accounts die zijn gekoppeld via ‘vrienden koppelen’. Hoe het vrienden koppelen (wat dus ook wordt gebruikt voor het koppelen van huishoudens) werkt, vind je onder het kopje ‘vrienden koppelen’.

Let op! Door een huishoudticket te kopen, verzeker je dat je op hetzelfde adres woonachtig bent. Blijkt dit later niet zo te zijn, kunnen er sancties opgelegd worden. Voor supporters Onder 13 jaar raden we aan een Onder 13 ticket te reserveren via de Service- & Informatiedesk. We willen graag iedere supporter er op aandringen op een eerlijke manier met het reserveren van tickets om te gaan. Alleen samen komen we door deze moeilijke periode heen. Denk dus ook aan je medesupporters!

Vrienden koppelen (ook voor huishoudens)

Het koppelen van vrienden is terug! Je kunt weer tickets reserveren voor je vrienden, mits deze allemaal aan de beurt zijn om tickets te reserveren. Hierin wordt dus systematisch gekeken of diegene recht heeft op de tickets. Deze optie wordt nu ook gebruikt om huishoudtickets aan te schaffen. Let op! We hebben iedereen die de afgelopen thuiswedstrijd(en) als huishouden hebben bezocht zoveel mogelijk aan elkaar gekoppeld. We raden aan dit te controleren. Dit kun je doen door op www.nactickets.nl rechtsboven op naam en relatienummer te klikken. Dan opent de eigen omgeving. Als je daar op ‘vrienden’ klikt zie je de personen waaraan je gekoppeld bent. 

Hoe koppel ik mijn vrienden en/of huishouden?

Op dezelfde pagina waar je je gekoppelde vrienden ziet, staat bovenin ook de mogelijkheid om nieuwe supporters te koppelen. Vul het relatienummer van degene in en druk op de knop ‘nodig uit’. Let op! De gekoppelde supporter moet dit verzoek nog wel accepteren via zijn of haar eigen account!

We raden aan dit vóór het begin van de verkoop geregeld te hebben, om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Heb je meerdere seizoenkaarten op één naam? Dan adviseren we deze op eigen namen te zetten. Dit kan door contact op te nemen met de Service- & Informatiedesk

Onder 13 tickets

Het bestellen van Onder-13 tickets gaat nog steeds als voorheen. Deze zijn onbeperkt bij te bestellen (ongeacht of het kind een seizoenkaart heeft). Dit kun je doen door je eigen ticket te bestellen via nactickets.nl. Daarna neem je contact op met de Service- & Informatiedesk om het kind (t/m 12 jaar) naast je te laten plaatsen. Een Onder-13 ticket kost voor niet-seizoenkaarthouders €10.-.

Verhoging capaciteit

We onderzoeken constant de mogelijkheden tot het verhogen van de capaciteit van het stadion. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we een stap vooruit hebben gemaakt met betrekking tot het indelen van het stadion. Vanaf NAC – Jong Ajax gaan we een andere indeling van hanteren, waardoor we de capaciteit kunnen verhogen. Ook worden alle beschikbare stoelen voorzien van een groene sticker.

We zijn blij met de manier waarop onze supporters met de maatregelen omgaan. We willen iedereen op het hart drukken dit vol te houden, op deze manier kunnen we ons NAC blijven ondersteunen vanaf de tribunes.

Horeca

Café Beatrix gaat vanaf de zestigste minuut van de wedstrijd dicht. Het horecapunt in de gracht blijft wel open. Na de wedstrijd worden de stoelen van de B-Side gebruikt als terras. Hier kunnen dus supporters na de wedstrijd nog een biertje drinken. Let op! Je moet verplicht plaatsnemen op één van de stoelen op de B-Side. In de gracht blijven is niet toegestaan

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768