Sluiten

Midglas is een full-serviceorganisatie en met hun partner De Glaslijn biedt zij voor meer dan 800.000 verzekerde risicoadressen 24/7 Directherstel. Het landelijk opererend netwerk van professionele glasherstellers is erop gebrand schades vakkundig én snel te herstellen.

Algemeen Directeur Mattijs Manders over de nieuwe naamgever: “Al snel nadat we bekendmaakten dat het naamgeverschap van het trainingscomplex vrijkwam, meldde Jurgen Quaars van Midglas zich bij ons. Midglas is een mooi Bredaas bedrijf en heeft al vele jaren een bijzondere band met NAC. Wij zijn dan ook blij dat we deze trouwe partner op deze bijzondere wijze verder aan ons kunnen binden.”

Jurgen Quaars, Algemeen directeur bij Midglas, over het naamgeverschap: “Vier jaar geleden heb ik het stokje bij Midglas overgenomen van Cees van Haperen. Cees is erg lang gewaardeerd bestuurslid van NAC geweest en we delen de passie voor NAC samen. Midglas en NAC hebben een geschiedenis die teruggaat naar de jaren 80, toen ook ik al een seizoenkaart had. We hebben dan ook niet lang hoeven nadenken ons partnership op deze wijze uit te breiden en hopen op promotie dit seizoen!”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3