Sluiten
benyamingoudriaan

Benyamin Goudriaan

Benyamin Goudriaan is een linksbenige middenvelder die zal overkomen van TSV Gudok. Hij kan op meerdere posities uit de voeten, maar speelt het liefst op de nummer tien positie. Zelf hoopt hij bij NAC beter te worden met zijn rechterbeen en zijn snelheid te verbeteren.

yanislamalem[tallal] 5

Yanis Lamalem (Tallal)

Yanis Lamalem (Tallal) gaat volgend jaar de O11 versterken. Yanis is een rechtsbenige verdediger die over komt van TVC. Hij is een echte teamspeler en heeft een hele sterke wil om te winnen.

lennoxmeijer 10

Lennox Meijer

Lennox Meijer speelt op dit moment nog voor VV Bavel, maar zal na dit seizoen aansluiten bij de O11 van NAC. Hij begon bij zijn club in de verdediging maar tegenwoordig speelt hij meer op het middenveld. Lennox is goed in de bal onderscheppen en niet bang om duels aan te gaan.

lennoxvanderheide 4

Lennox van der Heide

Lennox van der Heide is een echte NAC-supporter, hij heeft als sinds zijn derde een seizoenkaart bij de Parel van het Zuiden. Net zoals Yanis komt ook Lennox over van TVC. Hij speelt als verdedigende middenvelder maar kan ook aanvallen. De rechtsbenige middenvelder kan goed passen, snel door bewegen en het overzicht behouden.

pimdefeijter 1

Pim de Feijter

Pim de Feijter zal R.K.V.V. Jeka na dit seizoen verruilen voor NAC. Pim komt op de aanvallend middenveld positie uit de voeten. Hij is een echte doorzetter en kan zijn teamgenoten oppeppen als het even wat minder gaat.

Welkom bij NAC jongens! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3