Sluiten

Alle gasten werden ontvangen bij de hoofdingang van het Rat Verlegh Stadion en mochten plaatsnemen in De Cordial. Het Avondje NAC Maatschappelijk werd geopend door voorzitter Niels de Beer, van het bestuur Stichting Governance Maatschappelijk Ondernemen NAC. Manager Niels Quispel verzorgde hierna de presentatie. Er werd teruggekeken op een jaar waarin, ondanks het COVID-19 virus, veel mooie projecten en initiatieven zijn neergezet.

Er werd vooruitgekeken naar het komende seizoen met de projecten: NAC Street League, NAC OldStars, NAC Telt, NAC Football Memories, Playing for Success Breda, NAC in de Buurt, Niemand Buitenspel en NAC voor Elkaar. Alle projecten hangen samen met de voetbalclub, welke is verankerd in de stad Breda. De projecten vormen het fundament van de missie van NAC Maatschappelijk: een waardevolle bijdrage kunnen leveren door samen te werken aan een gezond en vitaal leefklimaat, talentontwikkeling en respectvol samenleven in de gemeente Breda en omstreken. Quispel geeft aan grote ambitie te hebben: 'We willen nóg meer een club voor iedereen zijn.' 

Deze avond zijn ook de eerste publicaties van het jaarverslag uitgedeeld en zijn de nieuwe logo's voor de projecten gepresenteerd. Het Avondje NAC Maatschappelijk werd afgesloten met de wedstrijd NAC Breda - Excelsior. De selectie zorgde voor een 4-1 overwinning, wat als kers op de taart diende op een onvergetelijke avond.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3