NAC O21 – Almere City O21: 0-3

NAC O21 nam het thuis op tegen het nog ongeslagen Almere City O21. Direct vanaf de aftrap was het vanaf beide kanten erg rommelig. Geen van de ploegen wisten in het eerste bedrijf tot scoren te komen.

In de tweede helft moest NAC het initiatief aan de tegenstander laten. Almere was iets sterker in fysieke zin. Na 65 minuten had Almere City twee ballen in het netje liggen en niet veel later maakte ze ook nog de 0-3. Dit was tevens de eindstand.

Over twee weken krijgt NAC O21 de kans om zich te revancheren tegen Almere City. De Almeerders komen dan weer op bezoek in Breda. NAC en Almere City strijden op Sportpark Heksenwiel om een plek in de kwartfinale van de beker.

Aankomend weekend komt de ploeg van Marvin van der Valk ook in actie. Ze mogen de verre reis naar Groningen maken voor een duelt met de plaatselijke FC. FC Groningen is een directe concurrent en staat met één wedstrijd meer drie punten voor op de Parel van het Zuiden.

SC Heerenveen O18 – NAC O18: 1-1

NAC O18 moest in competitieverband aantreden tegen SC Heerenveen O18. Het was voor beide ploegen de eerste helft heel erg zoeken. Beide teams hadden moeite met het creëren van grote kansen. Aan het begin van de eerste helft waren het de friezen die uit de omschakeling snel de 1-0 op het scorebord zette. Daarna kreeg SC Heerenveen mogelijkheden om de score uit te breiden maar Roel van Zutphen, de keeper van NAC 018, hield zijn ploeg in de wedstrijd. Vervolgens was het Josias Siby die na een mooie aanval de gelijkmaker scoorde voor de geel-zwarten.

De ploeg van trainer Mounir Azaoum kreeg in de blessuretijd nog een levensgrote kans om op voorsprong te komen, maar helaas verzuimde zichzelf te belonen en eindigt de wedstrijd in 1-1. NAC 018 speelt daarmee voor de derde keer op rij gelijk en zal volgende week tegen Excelsior Rotterdam op zoek gaan naar de drie punten.

De Graafschap O16 – NAC O16: 1-1

NAC O16 ging op bezoek in Doetinchem, waar het tegen De Graafschap O16 speelde. De mannen van Anthony Lurling hadden moeite om in de wedstrijd te komen. De Graafschap kreeg meerdere kansen om op voorsprong te komen, maar ging niet zorgvuldig met de kansen om. Na rust kreeg NAC steeds meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde na een mooie aanval voor de 0-1 voorsprong. De geel-zwarten krijgen daarna nog een grote kans om de 0-2 op het scorebord te zetten maar zij vergaten zichzelf te belonen. Drie minuten voor tijd wisten de Doetinchemmers de gelijkmaker binnen te schieten en zette daarmee de einstand op het scorebord, 1-1.

NAC O15 – Hollandia O15: 7-1

NAC O15 trad thuis aan tegen Hollandia O15. Na de zware wedstrijd tegen PEC Zwolle vorige week, ging het deze week op zoek naar de eerste drie punten. NAC creëerde veel kansen in de eerste helft en kwam al voor rust met 4-0 voor. Aan het begin van de tweede helft kende de Bredanaren even een wat mindere periode en kregen ze een goal tegen. Daarna pakte de Geel-Zwarten het weer op en liep het uit tot een 7-1 overwinning. Daarmee pakt de ploeg van Sander Wirix voor het eerste dit seizoen de drie punten.

FC Groningen O14 – NAC O14: 1-3

Voor de ploeg van Jens Wirix stond er een lange bus rit voor de boeg. Ze namen het namelijk op tegen de leeftijdgenoten van FC Groningen. In de eerste helft werd het verschil al gemaakt. NAC begon gretig aan de wedstrijd en bijna alle duels werden gewonnen. Dit resulteerde in veel kansen voor Onze Parels. De Geel-Zwarten waren erg productief, want er werden uit vier grote kansen drie ballen in het netje gelegd. De tweede helft speelde NAC de wedstrijd zakelijk uit al kreeg het nog wel een doelpunt tegen. Het werd uiteindelijk 1-3.

NAC O13 – PEC Zwolle O13: 3-3

Voor de O13 van NAC stond er een mooie krachtmeting met koploper PEC Zwolle op het programma. De Geel-Zwarten begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen 1-0 voor, maar na een mindere fase moest het bij rust tegen een 1-3 achterstand aankijken. In de tweede helft wist de ploeg van Brian Groeneweg de wedstrijd nog knap om te zetten in een 3-3 gelijkspel.

VVV-Venlo O12 – NAC O12: 5-11

De Jongens van O12 moesten op bezoek in Limburg. Het nam het op tegen de leeftijdgenoten van VVV Venlo. De wedstrijd werd goed gecontroleerd door Onze Parels. Dit resulteerde daarom ook in een knappe 5-11 overwinning.

NAC O11 – FC Utrecht O11: 6-24

Voor de jongste ploeg van NAC stond er een wedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. De jongens uit Utrecht bleken net een maatje te groot op dit moment. Het werd 6-24.