NAC Breda O21 - N.E.C. Nijmegen O21: 1-1

NAC O21 begon ongelukkig aan de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van N.E.C. Uit een corner kreeg het na drie minuten al een doelpunt tegen. Na deze goal nam NAC het initiatief in de wedstrijd en zag het positiespel er goed uit. Vlak voor rust werd de druk op het doel van de Nijmegenaren omgezet tot een eigen doelpunt van de bezoekers. Na rust was het spel iets minder van NAC, maar creëerde het wel veel kansen. De keeper van de bezoekers bleek echter moeilijk te passeren en het lukte niet om op voorsprong te komen. N.E.C. kreeg vooral kansen uit hoekschoppen, die veel gevaar opleverden. In de tweede helft werd door beide ploegen niet meer gescoord.

Aankomend weekend staat er voor de O21 een wedstrijd op het programma tegen koploper Almere City O21.

N.E.C. O18 – NAC O18: 3-4

De wedstrijd tussen NAC O18 en N.E.C. O18 was een spectaculaire. Al binnen vijf minuten was het NAC dat op voorsprong kwam door een doelpunt van Mostapha Rached. Echter kreeg de ploeg twee minuten later alweer een tegentreffer te verwerken. NAC wist zich snel weer te herpakken en kwam het tegendoelpunt binnen twee minuten weer te boven door een goal van Jaydino Jacobus. Na een gemiste kans op de 1-3, maakte N.E.C. na een half uur spelen opnieuw de gelijkmaker en met deze stand gingen beide ploegen rusten.

Het begin van de tweede helft was minder sensationeel dan de eerste helft. Na 64 minuten kwam N.E.C. op voorsprong nadat NAC het middenveld open liet en de thuisploeg makkelijk een voorzet kon geven. Tien minuten later maakte Jaydino Jacobus namens NAC de gelijkmaker en in de slotfase gingen beide ploegen opzoek naar de winnende treffer. In de absolute slotfase kwam NAC met tien man te staan na een rode kaart voor Georrayne Boumann. Toch wist de thuisploeg de drie punten te pakken, het was Nicolos Gakhokidze die op prachtige wijze het winnende doelpunt maakte. Deze overwinning was een belangrijke voor NAC O18, want hierdoor blijven zij aan kop in de competitie.

AZ O16 - NAC O16: 5-1

De eerste helft was prima van de kant van NAC O16. Na ruim een half uur spelen kwam het zelfs op voorsprong door een doelpunt van Sam Vrancken, die de bal van buiten de 16-meter in de verre hoek schoot. In de laatste minuut voor rust kwam AZ op gelijke hoogte door een aanval over de as van het veld.

Na rust kwam NAC op 1-2, echter werd dit doelpunt afgevlagd door de assistent-scheidsrechter. Snel hierna kwam AZ op voorsprong en deze voorsprong werd snel uitgebouwd door de Alkmaarders. Hierna kon NAC geen aanspraak meer maken op een goed resultaat en eindigde de wedstrijd in 5-1 voor de thuisploeg.

NAC O15 – AZ O15: 0-3

NAC moest het doen zonder een aantal geblesseerde spelers in de wedstrijd tegen AZ O15. Tegen de sterke bezoekers had het mede daarom niet veel kans. De ploeg van trainer Robbie Haemhouts incasseerde na zes minuten de eerste tegentreffer. Na een half uur spelen maakten de Alkmaarders ook de tweede treffer. In de 75ste minuut maakten de bezoekers ook de derde treffer en wonnen daarmee met 0-3. Over twee weken is de volgende wedstrijd, dan gaat NAC O15 op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Ajax.

Fortuna Sittard O14 - NAC O14: 1-3

De eerste helft speelde NAC goed en creëerde het veel openingen op het middenveld. Uiteindelijk maakte het ook de 0-1 en met deze stand gingen beide teams rusten. In de tweede helft kon Fortuna op gelijke hoogte komen doordat NAC te slordig was aan de bal. Na dit tegendoelpunt werden de Limburgers weer teruggedrongen en kon NAC weer op voorsprong komen. Daarna werd de wedstrijd in het slot gegooid door te 1-3 te maken.

NAC O13 - Helmond Sport O13: 5-0

Vanaf het eerste moment zette NAC hoog druk en maakte het Helmond Sport het voetballen onmogelijk. Ook maakte NAC al snel de 1-0 en nog voor rust de 2-0. Uiteindelijk wist NAC de wedstrijd met 5-0 te winnen tegen de koploper van de competitie. Over twee weken gaat NAC O13 op bezoek bij Fortuna Sittard O13.

Vitesse O12 - NAC O12: 17-3

In de eerste helft was de achterstand voor NAC nog te overzien, door de 2-1 voorsprong voor Vitesse. In het tweede deel voetbalde Vitesse goed door de verdediging van NAC heen en maakte het veel doelpunten, NAC O12 kon daar te weinig tegenover stellen waardoor het met 17-3 verloor.

De Graafschap O11 - NAC O11: 16-11

De wedstrijden tussen beide ploegen was gelijkopgaand. Echter zat het NAC niet mee en scoorde De Graafschap een paar keer uit een standaardsituatie en vielen de ballen goed voor de thuisploeg. Uiteindelijk verloor NAC O11 de wedstrijd met 16-11.