Sluiten

NAC O21 - Heracles/Twente O21: 3-1

De eerste helft was sterk van de kant van NAC O21. Het nam het initiatief in de wedstrijd en kreeg zodoende ook de nodige kansen. Uit deze kansen kwam ook het eerste doelpunt, zo leek het. Echter werd de goal van Özcan Yasar afgekeurd wegens buitenspel. Hierdoor stond het bij rust nog 0-0.

In de tweede helft had NAC het lastiger met de bezoekers, die sterker uit de kleedkamer kwamen. Toch wist NAC op voorsprong te komen na een klein uur spelen. Stef de Wijs zette een sterke actie in en verdiende daarmee een penalty voor zijn ploeg. Deze strafschop werd benut door Özcan Yasar. Ondanks deze voorsprong ging het in de tweede helft niet voorspoedig voor de ploeg van Robert Molenaar. Het kon de wedstrijd niet beslissen en kreeg in de 80ste minuut de deksel op de neus uit een hoekschop van de bezoekers.

In de slotfase ging NAC nog opzoek naar de overwinning, maar moest keeper Marcell Vaits ook nog een aantal cruciale reddingen verrichten. Uiteindelijk was het Sabir Agougil die zijn ploeg vlak voor tijd op voorsprong bracht met een geplaatst schot in de linkerhoek. Agougil wist de wedstrijd even later in het slot te gooien met een prachtig genomen vrije trap. Zo werd hij de matchwinner en bezorgde hij zijn ploeg de drie punten.

NAC O15 – Vitesse O15: 2-1

Al na tien minuten kwamen de bezoekers uit Arnhem met tien man te staan. Na een goede aanval van NAC O15, maakte de keeper een overtreding waardoor de wedstrijd voor hem ten einde kwam. Hierna was het een erg rommelige wedstrijd van beide kanten. Het bleef erg lang 0-0, tot in de 75ste minuut NAC O15 op voorsprong wist te komen door een doelpunt van Wis Treffers. Hierdoor leek de overwinning binnen voor de ploeg van Robbie Haemhouts. Echter kreeg de ploeg snel de tegentreffer te verwerken uit een corner van Vitesse. In de allerlaatste minuut wist NAC dan toch de overwinning te pakken na een goede vrije trap van Teun van Heeswijk. Door deze belangrijke overwinning staat NAC O15 nog wel op de één na laatste plaats, maar slechts met twee punten verschil met Ajax O15 en PSV O15. Op dinsdag 23 november staat de wedstrijd met concurrent PSV O15 op het programma.

FC Eindhoven O13 - NAC O13: 1-2

De eerste helft begon NAC O13 sterk en creëerde het veel kansen. De eerste echt goed uitgespeelde aanval leverde ook gelijk de eerste treffer op voor NAC. Anass Aachir legde de bal goed terug op Job Bosscher, die Faris Salem één op één met de doelman zette. Hij bleef kalm en maakte de openingstreffer.

Hierna kreeg NAC een tegentreffer te verwerken door een aanval in de as van het veld van FC Eindhoven. Echter weet NAC zich naar de overwinning te knokken door het winnende doelpunt uit een vrije trap van Anass Aachir. In de tweede helft werd niet meer gescoord en zodoende nam NAC O13 de drie punten mee.

Fortuna Sittard O12 - NAC O12: 5-17

Ondanks dat het spel niet altijd erg goed was, wist NAC O12 toch redelijk makkelijk te winnen in Sittard. Met name het derde blok, waarin NAC de nul hield, was sterk van Onze Parels. Uiteindelijk maakte het zeventien doelpunten en dit was ruim genoeg voor een overtuigende overwinning. Volgende week wachten de leeftijdsgenoten van PSV.