Sluiten

NAC O21 – FC Den Bosch O21 1-3

NAC O21 verloor afgelopen zaterdag het vriendschappelijke duel met FC Den Bosch met 1-3. De Bredanaars hadden het lastig met het defensief ingestelde Den Bosch. De ploeg van trainer Johan Gabriëls keek na een aantal ongelukkige momenten voor rust al tegen een 0-3 achterstand aan. In de tweede helft was het NAC dat de bovenliggende partij was, maar tot echt veel dreiging konden de Bredanaars niet meer komen. Een paar minuten voor tijd wist NAC zich nog wel op het scorebord te zetten, maar meer dan dit zat er helaas niet meer in. Komende zaterdag staat voor NAC O21 de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. In Dordrecht is FC Dordrecht dan de tegenstander.

Schalke 04 O18 – NAC O18 0-3

Voor NAC O18 stond afgelopen zaterdag een schitterend affiche tegen de leeftijdsgenoten van Schalke 04 op het programma. In Gelsenkirchen wist de ploeg van trainer Marcel van der Sloot met 0-3 te winnen van de Duitsers. Vooral de eerste helft legde NAC een erg hoog niveau op de mat. Met een goed verzorgde opbouw en veel rust aan de bal wisten de Bredanaars al in de eerste helft met drie doelpunten de wedstrijd te beslissen. Na rust gaf NAC de comfortabele voorsprong niet meer uit handen en kon de ploeg met een tevreden gevoel de bus in terug naar Breda. Een goede generale voor NAC O18, dat komende zaterdag het nieuwe seizoen aftrapt op Sportpark Heksenwiel. N.E.C. O18 zal dan de tegenstander zijn.

6o9a7091

NAC O16 – Sparta Rotterdam O16 5-1

NAC O16 wist zaterdag met maar liefst 5-1 te winnen van Sparta O16. NAC begon extreem scherp aan de wedstrijd. Binnen 25 seconden lag de bal al in het net achter de Sparta-doelman. Heel lang konden de Bredanaars niet genieten van de voorsprong toen de bezoekers vier minuten later al de gelijkmaker binnenschoten. Hierna waren beide teams wat zoekende in de wedstrijd, maar na een minuut of tien waren het de Bredanaars die de wedstrijd naar zich toe trokken. De ploeg van trainer Brian Groeneweg wist nog voor rust tweemaal te scoren waardoor beide ploegen de kleedkamers opzochten met een 3-1 tussenstand. In de tweede helft ging NAC vrolijk door met waar het gebleven was. Het team had totale controle en creëerde veel goede kansen. Aanvallers Amadou Diallo en Redwan Fatih beslisten uiteindelijk de wedstrijd met twee mooie doelpunten. NAC O16 zal komende zaterdag, na de promotie van afgelopen seizoen, de voorjaarscompetitie thuis aftrappen tegen AZ O16.

Ajax O15 – NAC O15 1-1

NAC O15 reisde afgelopen zaterdag af naar Amsterdam voor een oefenduel tegen Ajax O15. Op Sportcomplex De Toekomst werd met 1-1 gelijkgespeeld. Lang leek de ploeg van trainer Bjorn Langeveld met een 1-0 nederlaag terug te moeten keren naar Breda, maar vlak voor tijd wist NAC uit een vrije trap de stand gelijk te trekken. Ook voor NAC O15 begint komend weekend het nieuwe seizoen. De Bredanaars trappen om 12:30 af op Sportpark Heksenwiel tegen de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch.

Club Brugge O14 – NAC O14 4-4

Voor NAC O14 stond er deze zaterdag een oefenwedstrijd tegen Club Brugge op de planning. In België eindigde het doelpuntrijke duel in 4-4. Na de eerste helft leek het er niet op dat deze wedstrijd zou eindigen met een totaal van acht doelpunten. Beide ploegen zochten namelijk met een 1-0 ruststand de kleedkamers op. Hoe anders was de tweede helft waarin Club Brugge en NAC het vizier duidelijk op scherp hadden gezet. In iets meer dan een half uur tijd vielen maar liefst zeven doelpunten. Het was een mooie test voor de ploeg van trainer Ryan Robinson, dat komende zaterdag zal afreizen naar Amsterdam voor de competitie-opener tegen Ajax O14.

VVV-Venlo O13 – NAC O13 1-3

Waar alle NAC-jeugdteams afgelopen weekend nog vriendschappelijke duels of toernooien op het programma hadden staan, moest NAC O13 meteen aan de bak. De ploeg van trainer Daniel van der Meulen speelde in de achtste finale van de KNVB Beker tegen VVV-Venlo. In Limburg wisten de Bredanaars met 1-3 te winnen waardoor het door is naar de kwartfinale. NAC was de gehele wedstrijd zeer dominant en wist voor rust op voorsprong te komen via Vuk Ivanovic. De tweede helft begonnen de Bredanaars wat minder en hier wist de thuisploeg meteen van te profiteren door de gelijkmaker binnen te schieten. Even leek het dus weer spannend te gaan worden, maar NAC bleef goed bij de les. Vanuit twee omschakelmomenten wist Ahmet Yavuz Kondakci tweemaal het net te vinden waardoor de eindstand van 1-3 werd bepaald. Door de overwinning mag NAC O13 zich gaan opmaken voor de kwartfinales van de KNVB Beker. Wanneer deze wordt afgewerkt en wie de tegenstander zal zijn is nog niet bekend.

NAC O12 Toernooi OSC Nijmegen

NAC O12 speelde afgelopen zaterdag een toernooi in Nijmegen. Nadat de Bredanaars als tweede in de groepsfase eindigde, sloot de ploeg van trainer Luke Ogbulu het toernooi uiteindelijk af als nummer acht.

NAC O11 Wintercup

NAC O11 speelde afgelopen zondag in de Wintercup. Na een ietwat ongelukkige poulefase waarin werd verloren van KRC Genk en FC Eindhoven en driemaal gelijkgespeeld tegen TVC, FC Volendam en PEC Zwolle eindigde de Brednaars als vijfde in de groep. Vervolgens werd gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven en Best Vooruit en gewonnen van het Panna! Sterrenteam uit Nijmegen waardoor een achttiende plek werd behaald.

NAC O11-2 Wintercup

Ook NAC O11-2 speelde dit weekend in de Wintercup. De Bredanaars sloten het toernooi af als vijftiende.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3