Sluiten
6o9a0568

NAC O21 – FC Dordrecht O21 2-0

Na de overwinning van vorige week tegen FC Emmen wist NAC O21 afgelopen zaterdag om de stijgende lijn door te trekken tegen FC Dordrecht O21. Op Sportpark Heksenwiel won de ploeg van trainer Johan Gabriëls met 2-0. In de 37e minuut was het Aïmane Jaddi die de score voor de Bredanaars wist te openen. Na rust kon Adam Kaied de score verdubbelen.

De Graafschap O18 – NAC O18 2-2

Voor NAC O18 stond afgelopen zaterdag een duel met de leeftijdsgenoten van De Graafschap op het programma. In het regenachtige Doetinchem scoorden beide ploegen tweemaal waardoor de punten eerlijk verdeeld werden. NAC begon erg agressief en fel aan de wedstrijd. Na zo’n vijf minuten spelen opende Chakir Chouradi de score voor de Bredanaars. Voor rust kwam NAC zelfs nog op een 0-2 voorsprong via aanvaller Levi Roeland. De tweede helft speelde De Graafschap wat makkelijker onder de druk van NAC uit. Vanuit een corner en een vrije trap konden de Achterhoekers tweemaal scoren, waardoor de 2-2 eindstand werd bepaald.

NAC O16 – FC Den Bosch O16 4-1

NAC O16 speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch O16. Onze Parels wonnen op Sportpark Heksenwiel met 4-1. NAC speelde een dominante wedstrijd en was met name aan de bal erg sterk. Nog voor rust kwamen de Bredanaars al op een 3-0 voorsprong via doelpunten van Dani Slory, Pepijn Reulen en Redwan Fatih. Na rust kreeg NAC voldoende mogelijkheden om de score nog verder uit te breiden. Dit gebeurde uiteindelijk via Sufyan van Daalen, die zo’n tien seconden nadat hij het veld in kwam de vierde goal voor NAC binnenschoot. FC Den Bosch kon nog wel een eretreffer noteren via een penalty, maar veel gevaarlijker dan dat werden zij niet meer. Na twee onnodige nederlagen wist NAC O16 zichzelf eindelijk weer eens te belonen met drie punten.

De Graafschap O15 – NAC O15 0-4

Evenals NAC O18 reisde ook de O15 van NAC afgelopen zaterdag naar Doetinchem voor een wedstrijd tegen De Graafschap. Op Sportpark De Bezelhorst werd het 0-4 in het voordeel van de Bredanaars. NAC had het zichtbaar lastig met de slechte weersomstandigheden, maar wist voor rust via aanvallen over de flank wel tweemaal te scoren. Na rust gaf NAC nauwelijks meer iets weg en wist het zelf wederom tweemaal te scoren via een schot van Noël Clerx en een strafschop van Tigo Broeders.

FC Dordrecht O14 – NAC O14 1-5

In Dordrecht wist NAC O14 met 1-5 te winnen van FC Dordrecht. Via aanvoerder Batu Torun kwamen de Bredanaars al snel in de wedstrijd op voorsprong. Nog voor rust verdubbelde de ploeg van trainer Ryan Robinson de score waardoor beide ploegen met een 0-2 ruststand de kleedkamers opzochten. In de tweede helft was het FC Dordrecht dat verrassend kon scoren en de spanning in de wedstrijd even terug bracht. Dit duurde echter niet lang, want via doelpunten van wederom Batu Torun, Freek Bilok en Junaid el Baghdadi kon NAC uiteindelijk uitlopen naar een 1-5 overwinning. Doordat nummer twee en concurrent PSV afgelopen zaterdag punten liet liggen tegen Alphense Boys staat NAC momenteel met zes punten los bovenaan in de competitie. Komende zaterdag kan NAC O14 het kampioenschap al veilig stellen als PSV op bezoek komt. Bij een overwinning mogen de Bredanaars zich komend weekend al kampioen noemen. Mocht dit niet gebeuren dan heeft de ploeg nog twee wedstrijden om de titel alsnog binnen te halen.

NAC O13 – Feyenoord O13-2 7-0

NAC O13 haalde zaterdag uit tegen Feyenoord O13-2. Op Sportpark Heksenwiel wonnen de talenten van NAC met maar liefst 7-0 van de Rotterdammers. In de eerste helft creëerde NAC al een aantal enorme kansen. Via een hattrick van Ahmet Yavuz Kondakci werd de ruststand van 3-0 bepaald, al had dat gezien het aantal kansen misschien nog wel meer moeten zijn. Ook na rust was het eenrichtingsverkeer. De ploeg van trainer Daniel van der Meulen had veel de bal en creëerde, net als in de eerste helft, veel goede mogelijkheden. Dit resulteerde in nog een viertal goals waardoor NAC met een 7-0 overwinning van het veld stapte. De Bredanaars bezetten momenteel de tweede plek in de competitie, twee punten achter koploper PSV dat wel een duel meer heeft gespeeld.

NAC O12 – Zulte Waregem O12 4-22

NAC O12 was dit weekend vrij in de competitie en speelde daarom een vriendschappelijk duel tegen het Belgische Zulte Waregem. Deze werd op Sportpark Heksenwiel helaas met 4-22 verloren.

Vitesse O11 – NAC O11 16-2

NAC O11 speelde afgelopen weekend een uitduel tegen Vitesse. In Arnhem werd helaas met 16-2 verloren.

NAC O11-2 – VOAB O11 4-3

De jongste parels van de NAC Jeugdopleiding wisten deze zaterdag met 4-3 te winnen van VOAB O11. Vlak voor tijd maakte NAC de winnende treffer, waardoor de eerste punten van de tweede fase in het seizoen eindelijk binnen waren.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3