Sluiten
20230917 140918 73rb0420 verkleind2

Hendriks (48) neemt twaalf jaar ervaring in de voetballerij met zich mee naar het Rat Verlegh Stadion. Hij begon zijn loopbaan in de voetballerij in 2012 op Eredivisieniveau bij de Parel van het Zuiden en was vier seizoenen actief voor de club. De Brabander komt over van Almere City FC, waar hij de afgelopen zes seizoenen heeft geholpen de club op de kaart te zetten. In de tussenliggende periode werkte hij twee seizoenen bij FC Utrecht.

“Gedurende de diverse gesprekken die ik reeds heb gevoerd binnen en buiten de organisatie werd al snel duidelijk dat de Marketing en Media-afdeling de afgelopen jaren onderbezet is geweest en daardoor hoge prioriteit geniet. Door deze hoge prioriteit wilde ik met deze casus niet wachten tot mijn formele indiensttreding. We willen een afdeling bouwen die proactief nieuws en updates brengt naar onze trouwe achterban. Met de komst van Perry, en een nieuwe content creator in de persoon van Jacey Dihal, wordt deze afdeling aangesterkt en verder ontwikkeld,” zegt Remco Oversier.

“De afgelopen jaren in de Keuken Kampioen Divisie heeft ons kleine team met beperkte middelen mooie dingen bereikt. De club is volop in ontwikkeling en er breekt een belangrijke fase aan, waarbij vooral eenheid moet worden gesmeed. Perry heeft bij zijn vorige werkgevers laten zien met zijn kennis en ervaring de communicatie direct naar een hoger plan te tillen, onder andere door de verbinding te zoeken met de supporters.”

“Tegelijkertijd wil ik van dit moment gebruik maken om Alex Knook te bedanken voor zijn tomeloze inzet gedurende de afgelopen vijf seizoenen. In een fijn gesprek zijn we samen tot de conclusie gekomen dat hij toe is aan de volgende stap in zijn carrière. Ik ben ervan overtuigd dat hij een mooie uitdaging vindt op het moment dat hij per 1 september uit dienst treedt bij NAC.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3