Sluiten
image6

Afgelopen november zijn twaalf leden van de businessclub gestart om niet alleen hun individuele gezondheid te bevorderen, maar ook de vitaliteit op hun eigen werkvloer te stimuleren. Naast de individuele trainingen in het stadion hebben de deelnemers workshops over diverse kernwaarden binnen een gezonde leefstijl gekregen, die tevens zijn toe te passen op de werkvloer. Niet alleen beweging, maar ook voeding, mindset en rust zijn aan bod gekomen.

Voorafgaand de afgelopen thuiswedstrijd, NAC – De Graafschap, werden de deelnemers ontvangen in de NACademy. Het traject werd afgesloten met een eindmeting zodat eenieder zijn of haar eigen progressie kon inzien van de afgelopen weken. Vervolgens stond Cindy, chefkok Herbs & Spices, klaar om een gezonde en smakelijke maaltijd te serveren. Na een enthousiaste, gezonde en gezellige afsluiting konden de deelnemers plaatsnemen op de tribune voor een Avondje NAC.

Op woensdag 8 maart zal het tweede traject NAC Telt Business starten. Mocht u geinteresseerd zijn in het traject of vragen en/of opmerkingen hebben over het project? Stuur dan gerust een e-mail naar:

Inge Overgoor (NAC Maatschappelijk)              iovergoor@nac.nl
Britt Mallens (NAC commercie)                      bmallens@nac.nl

 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn new