Sluiten
portret hans 1

Eerbetoon Hans van den Dungen

Afgelopen weekend hebben we met veel verdriet en verslagenheid kennisgenomen van het plotselinge overlijden van oud-speler en zeer gewaardeerde collega Hans van den Dungen. Vanavond zal daarom voorafgaand aan de aftrap een minuut stilte in acht worden genomen. Tevens zal NAC vanavond met rouwbanden spelen.

Zodra de wedstrijdklok op 61:00 staat willen wij, op initiatief van de supportersgeledingen, aan eenieder vragen om te gaan staan (indien mogelijk) en te applaudisseren als eerbetoon aan de clublegende.

NAC heeft in het hoofdgebouw een gedenkhoek gecreëerd waar eenieder de mogelijkheid krijgt om Hans te gedenken. Tot aanvang van de wedstrijd is dit voor eenieder toegankelijk.

Opening Rat Verlegh Stadion

Vanavond gelden de ‘normale’ openingstijden, zoals die normaal gesproken ook zouden zijn. Dus niet meer twee uur voor aanvang van het duel, maar anderhalf uur. Voor vanavond wil dat zeggen dat de poorten van het Rat Verlegh Stadion om 19:30 uur openen.

Parkeerplaats P5 leeg

In verband met een evenement op parkeerplaats P5 dient deze na vanavond volledig leeg te zijn. Auto’s die blijven staan na de wedstrijd van vanavond zullen worden weggesleept

VAR aanwezig

Gedurende de Keuken Kampioen Play-offs zal bij iedere wedstrijd een VAR aanwezig zijn. Zo ook vanavond tijdens NAC – MVV.

Kaarten

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor vanavond. Heb jij een seizoenkaart, maar nog geen kaart? Dan staat deze waarschijnlijk nog bij de reserveringen. Klik hier om naar jouw reservering te gaan.

Heb jij een ClubCard, maar nog geen ticket? Klik dan op onderstaande button en bekijk de beschikbaarheid.

Kan je er vanavond als seizoenkaarthouder onverhoopt niet bij zijn? Annuleer dan de reservering die klaar staat in je account. Jouw stoel valt dan vrij voor de losse verkoop en zo zorgen we samen voor een zo vol mogelijk Rat Verlegh Stadion!

Hoe werkt het?

Ga naar NACtickets.nl, log in en klik rechtsboven op je naam en relatienummer. Klik vervolgens op reserveringen. Hier zie je je reservering klaar staan met een oranje klokje ervoor. Klik op het pijltje aan de rechterkant en dan op 'Ga verder'. Hierna klik je op 'verwijder reservering'. Nu is je stoel vrijgevallen en kan een andere supporter de wedstrijd bijwonen. Bedankt hiervoor!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3