Rai Vloet vertrekt naar FC Chiasso

	

Rai Vloet heeft in FC Chiasso een nieuwe club gevonden. De 23-jarige middenvelder bereikte onlangs een akkoord met de Zwitserse club en verlaat de Parel van het Zuiden per direct.

Vloet kwam afgelopen zomer over van PSV. De middenvelder liet een goede indruk achter in de voorbereiding en veroverde al snel een basisplaats in het elftal van Stijn Vreven. De middenvelder bleef het gehele seizoen een vaste waarde in het elftal van de Parel van het Zuiden. In totaal speelde Vloet 31 competitieduels voor NAC, daarin wist hij vier keer het net te vinden.

Technisch Directeur Hans Smulders: “Rai kwam vorige zomer naar NAC om in zichzelf te investeren en verder te ontwikkelen. Hij heeft het afgelopen seizoen veel minuten gemaakt en ervaring opgedaan op het hoogste niveau. Wij hadden hem graag in Breda gehouden, maar hij voelt dat hij klaar is voor een nieuwe stap. Als een speler dat gevoel heeft willen wij altijd meedenken om de persoonlijke ambities waar te maken en FC Chiasso wilde aan onze voorwaarden voldoen. Daarmee is Rai een voorbeeld van een speler die wij binnenhalen, verder ontwikkelen en vervolgens voor een goede transfersom verkopen. Wij wensen Rai heel veel succes bij zijn nieuwe club.”

Rai Vloet: “Ik heb een goede tijd achter de rug bij NAC, waarin ik op meerdere vlakken een ontwikkeling heb doorgemaakt. In het buitenland spelen is iets waar ik altijd van heb gedroomd en daarom heb ik besloten om in te gaan op deze aanbieding. Ik wil iedereen die betrokken is bij de club bedanken voor het afgelopen jaar en wens NAC veel succes aankomend seizoen.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!