Reacties na afloop van NAC – SC Telstar


	

Door een geweldige goal van invaller Jethro Mashart wint NAC met 1-0 van SC Telstar. Na afloop stonden onder meer Bilate, Azzagari, Malone, Mashart en Steijn de pers te woord.

Mario Bilate

“Enige positieve van deze avond zijn de drie punten die we hebben gepakt”, waren de eerste woorden van Mario Bilate. “Het zat er voetballend vandaag niet in dus hebben we met strijd en hard werken voor elkaar deze wedstrijd over de streep getrokken. Ik had niet verwacht al zo snel 90 minuten te spelen, maar ik ben blij dat ik weer 90 minuten in de benen heb.”

Yassine Azzagari

Invaller Yassine Azzagari was belangrijk met een assist. “Ik kreeg de bal van Mashart en had moeite met mijn aanname. Daarna zag ik Mashart een goede loopactie maken en gaf ik de bal aan hem. Hij maakte hem uitstekend af. Ik ben erg blij met mijn eerste assist voor NAC.”

Dion Malone

“We komen de afspraken niet na. We hebben deze wedstrijd gelukkig gewonnen, maar het was niet goed vandaag. We pakken de drie punten en deze wedstrijd moeten we snel vergeten en we moeten ons gaan focussen op de volgende wedstrijd”

Jethro Mashart

Jethro Mashart besliste de wedstrijd met een geweldige goal. “Ik ben super trots. Mijn eerste goal in het betaald voetbal. Ik kreeg de bal van Yassine en stiftte hem mooi over de keeper heen. Mijn lach gaat vanavond niet meer van mijn gezicht. Het was een moeizame wedstrijd dus er was sprake van een enorme opluchting na de wedstrijd.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!