Dion Malone

Aanvoerder Dion Malone scoorde de 1-0 en speelde wederom 90 minuten in het centrum van de verdediging. Ondanks de 3-0 overwinning was Malone niet tevreden over het spel. ‘’We maken het ons zelf moeilijk. Het was een lastige wedstrijd voor ons, gelukkig krijgen we geen doelpunt tegen en scoren we op de juiste momenten."

De laatste tijd was er wat kritiek omtrent de aanvoerder, maar Malone gaat er goed mee om. "Kritiek zal er altijd zijn, iedereen heeft een mening. Persoonlijk maak ik me geen zorgen om de kritiek, wij moeten ons ding blijven doen en blijven jagen op de tweede plaats. We hadden een moeilijke periode maar hebben nu de flow te pakken, we willen goed voetbal laten zien. Al met al zijn dit zijn belangrijke drie punten.’’

Maurice Steijn

Trainer Maurice Steijn zag NAC niet groots spelen maar sleepte wel de overwinning binnen. Over het algemeen is hij vooral blij met de drie punten en de vijfde overwinning op rij. "Het allerbelangrijkste is dat we de drie punten binnen hebben gesleept. We speelden niet groots maar boekte wel een zakelijke overwinning. Vijf weken geleden hadden we niet durven dromen dat we vijf keer op rij zouden winnen. Ik ben blij dat we er weer bij zitten. Het blijft een raar seizoen waarin we eerst wisselvallig spelen en uiteindelijk de puzzel toch in elkaar lijkt te vallen. Er zit nu echt progressie in de ploeg.’’

Lex Immers

Middenvelder Lex Immers tekende vlak voor rust voor de tweede Bredase treffer. Ook hij ziet het gat tot de directe concurrenten slinken en de spanning om de bovenste plekken stijgen. “We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken maar we pakken vandaag belangrijke punten en moeten nu door. De volgende wedstrijd is weer een nieuwe finale, we winnen er vijf op rij en moeten er nu meer van zien te maken. We speelden niet best maar TOP Oss kreeg ook weinig kansen. Als je maar na 90 minuten met de drie punten staat, dat is het belangrijkste. Ik hoop dat er snel weer supporters bij kunnen zijn. Ze geven ons een extra steuntje in de rug door de vlaggenactie op Twitter en Instagram en het afsteken van vuurwerk tegen Almere City.”