Sluiten

De Young Yellow Army bood leden tot en met twee jaar de kans zich samen met hun ouders/begeleiders aan te melden voor een fototour door het stadion. De NAC Baby Fotodag duurde van 10:00 uur tot 14:30 uur waarbij de kinderen met hun ouders/begeleiders in een tijdsblok van een uur werden ingedeeld. In totaal namen er circa 65 kinderen deel.

Voorafgaand aan de NAC Baby Fotodag ontvingen de ouders/begeleiders van de kinderen een aankondiging met de tijdsindeling en informatie over de indeling van de tour. De kinderen werden, in het tijdslot waarin zij voorafgaand waren ingedeeld, samen met hun ouders/begeleiders ontvangen in het hoofdgebouw van het Rat Verlegh Stadion. Onder begeleiding van NAC en een professionele fotograaf startte de tour door het Rat Verlegh Stadion. Tijdens deze tour bezochten de deelnemers onder andere de spelerstunnel, de kleedkamer, het veld en de dug-out. Op deze plekken stond de fotograaf klaar om de meest gave kiekjes te maken van de jongste NAC-supporters.

Een zeer geslaagde en zonnige dag vol vrolijke kinderen met als kers op de taart stralende foto’s. De deelnemers krijgen de definitieve foto’s op korte termijn van de organisatie zodra deze ontwikkeld zijn.

Young Yellow Army

Ieder jaar organiseert NAC speciaal voor de Young Yellow Army de allerleukste activiteiten en evenementen, waaronder de NAC Baby Fotodag. Zo krijgen de kinderen al op jonge leeftijd het échte NAC-gevoel mee. We betrekken de kids echt bij NAC, zij zijn immers de supporters van de toekomst! Wil je meer weten over de Young Yellow Army? Ga dan naar www.nac.nl/kids/kids-club/contact.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3