Secondary Ticketing vrijdag beschikbaar op de lange zijde.


	

Vanaf aanstaande vrijdag is het mogelijk om uw eigen seizoenkaart voor één wedstrijd ook door te verkopen op de lange zijde.

Als je de kaart wil aanbieden, kan je dit met het bestaande account doen op nactickets.nl. Bovenaan de pagina staat het kopje: Secondary Ticketing. Vervolgens klik je op de seizoenskaart, waardoor alle wedstrijden zichtbaar worden. Zoek de betreffende wedstrijd op en klik op ‘bied ticket aan’ en volg de stappen. Na het volgen van de stappen krijg je een e-mail ter bevestiging dat je kaart is aangeboden. Als de kaart verkocht is krijg je een melding per mail. De helft van de verkochte prijs ontvangt je zelf, de andere helft gaat naar NAC. Dit bedrag wordt altijd uitbetaald op de 10e van de volgende maand.

Stel je wilt een kaart overkopen, dan werkt het net even anders. Je logt in op nactickets.nl en selecteert een wedstrijd. Op de korte zijde staat klanttype ‘Secondary Ticket’ als optie. Op de lange zijdes zal de stoel zichtbaar worden met een zwarte S erin, deze staat voor Secondary.

Bij de aankomende wedstrijd tussen NAC en TOP Oss gaat het voor het eerst in werking. De vakken F3 t/m F7 en B3 t/m B7 zullen beschikbaar zijn voor Secondary Ticketing.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!