Sluiten
nikkie de haan

Nikki de Haan

Nikki de Haan is keepster en komt over van de Excelsior Vrouwen.  Ze is trots om voor NAC te mogen spelen en hoopt zich verder te ontwikkelen bij De Parel van het Zuiden. “Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen om samen met het team en de club uitdagingen aan te gaan en successen te behalen.”

anouk versluijs

Anouk Versluijs

Anouk Versluijs is een aanvalster. Ze komt over van de KRC Genk beloften. “Ik ben erg dankbaar dat NAC mij deze unieke kans biedt. Ik kan niet wachten om in het NAC-shirt alles te geven en nooit op te geven. Ik hoop samen mooie doelen te mogen bereiken!”

mila cober

Mila Cober

Mila Cober is een buitenspeelster. Afgelopen seizoen kwam zij uit voor de Jong Fortuna Sittard Vrouwen. “Vanaf het eerste gesprek had ik een erg goed gevoel bij NAC. Ik ben dan ook super blij dat ik de kans krijg om me hier verder te ontwikkelen! Samen een mooi nieuw team bouwen en hopelijk met goede resultaten. Ik kan niet wachten om te starten!”

floor oussoren

Floor Oussoren

Floor Oussoren is eveneens keepster en komt ook over van de Excelsior Vrouwen. “Ik ben enorm blij met de stap naar NAC. Een combinatie van fijne mensen, een warme club, en een goed plan maakt dat dit nu de beste keuze is voor mijn ontwikkeling. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint.”

minke goutier

Minke Goutier

De Bredase Minke Goutier is linksback en komt komend seizoen over van Baronie MO20. “Als geboren Bredanaar is het voor mij een grote eer om in het geel zwarte shirt te mogen spelen. Ik ga mijn uiterste best doen om er alles uit te halen. Ik ben heel blij dat ik bij NAC deze kans krijg om me verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb heel veel zin in komend seizoen.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3