Shirtveiling Swim to Fight Cancer van start!


	

Afgelopen periode maakte NAC zich, samen met de NAC Supportersvereniging en Swim to fight Cancer Breda hard voor een wel heel bijzondere actie. Tijdens de wedstrijd NAC – Almere City werd op ludieke wijze geld opgehaald door middel van Smoel op de Stoel. In het Rat Verlegh Stadion werden 1200 stoelen gevuld met een ‘smoel’, dit leverde maar liefst €16.500,- op.

Maar dit is natuurlijk nog niet alles. Ook worden de speciale en unieke wedstrijdshirts, gedragen in de wedstrijd tegen Almere, geveild. Ook dit is weer voor het goede doel van Swim to fight Cancer.

Daarnaast draagt ook Kunstveiling.nl haar steentje bij aan deze actie. Normaal gesproken wordt er 15% aan veilingkosten in rekening gebracht. Deze worden nu door Kunstveiling gedoneerd aan Swim to fight Cancer Breda. Na het verstrijken van de deadline ontvangt de hoogste bieder een factuur van Swim to fight Cancer. Na het voldoen hiervan is de koop pas definitief. Daarna kunnen de shirts afgehaald worden bij het Rat Verlegh Stadion in Breda.  

Dus wil jij een uniek wedstrijd gedragen shirt van NAC en tegelijkertijd het goede doel steunen? Klik op deze link en breng nu jouw bod uit! 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!