In de eerste helft was NAC voetballend de bovenliggende partij. In deze helft wist NAC tot enkele kansen te komen. Tot grote kansen kwam het echter niet, door toedoen van het compacte en solide verdedigen van Baronie. Roger Riera kon uit een corner van Huseyin Dogan koppen, maar kreeg zijn hoofd niet goed tegen de bal.

Ook Finn Stokkers was dichtbij een doelpunt. De bal kon via rechts in de zestien worden gebracht in de richting van de kort gedekte Stokkers. Die kon, met een uiterste krachtinspanning zijn voet net tegen de bal krijgen. Oud-jeugdspeler van NAC en momenteel keeper van Baronie, Michel van Butselaar, kon de inzet van Stokkers tot corner verwerken. Rust: 0-0.

In de rust bleven Verbruggen, Monsalve, Riera, Hunte, Neelen en Bel in de kleedkamer achter. Kramer, Siereveld, Rösler, Reuvers, Agougil en Kestens maakten hun opwachting.

De tweede helft had NAC het moeilijk. Baronie wist de verdediging, net als in de eerste helft, compact te houden en zette hoog druk. NAC had moeite om onder deze druk uit te spelen en vervolgens tot kansen te komen. Het eerste schot van de tweede helft aan de kant van NAC kwam dan ook pas na 70 minuten. Dogan wist zich vrij te draaien rond de zestien en kon tot een schot komen. Dit schot wist de inmiddels ingevallen doelman Vincent Vroomans te keren.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd was het toch nog raak voor NAC. Pjotr Kestens werd neergehaald op de achterlijn. De vrije trap die daar op volgde werd achter de tweede paal neergelegd door Marwin Reuvers. Finn Stokkers bracht de bal terug in en daar stond Siereveld op de juiste plek om de bal in het doel te werken. Vrijwel gelijk na de goal floot de scheidsrechter van dienst voor het eindsignaal. Zo weet NAC ook de vierde wedstrijd in de voorbereiding winnend af te sluiten.

Karakteristieken

NAC Breda (eerste helft): Verburggen, Vanacker, Monsalve, Riera, Mashart, Neelen, Bel, Dogan, Bohui, Stokkers en Hunte.

NAC Breda (tweede helft): Kramer, Vanacker, Siereveld, Rösler, Mashart, Agougil, Reuvers, Dogan (75’ Neelen), Bohui, Stokkers en Kestens.

Baronie: Van Butselaar, Umar, Vermeulen, Prent, Veldhof, Mohammad, S.Wirix, Mijnhijmer, J. Wirix, de Grauw en Meijres.