Sluiten

SPIE zal niet alleen zichtbaar zijn in het leercentrum, maar is ook van toegevoegde waarde voor het lesprogramma. Zo wordt een van de lesrondes, de SPIE speelronde. Hiermee brengen we jonge kinderen op speelse wijze in aanraking met techniek.

Niels Quispel, Manager NAC Maatschappelijk, is verheugd met de komst van SPIE: "Dankzij de steun van SPIE kunnen we blijven groeien en nóg meer kinderen ontvangen in ons leercentrum. Daarnaast willen we kinderen op een laagdrempelige wijze enthousiasmeren voor techniek. Met SPIE hebben we daarin ideale partner gevonden." 

Peter Paasse, segmentdirecteur bij SPIE noemt het een goede stap: "Deze samenwerking past goed bij de ambitie van SPIE om jongeren kennis te laten maken met techniek en daarmee het imago van de branche te veranderen. We zijn gecharmeerd van de passie en de betrokkenen bij dit project en herkennen dat in onze eigen cultuur. Daarnaast is een van onze kernwaarden dat we dichtbij onze klanten zijn. Als buren kunnen we niet dichterbij zitten!”​

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3