Sluiten

Bovenbouw

Bovenbouw
In de bovenbouw van de NAC Jeugdopleiding is John Bos aangesteld als nieuwe keeperstrainer. Bos is docent aan de Hogeschool Rotterdam en oud keeper van onder andere Excelsior en Sparta. Eerder was hij al werkzaam als keeperstrainer bij Feyenoord.

Sem van der Pijl is vanaf dit seizoen de nieuwe fysiek trainer voor de O16 en O18. De oud jeugdspeler van Feyenoord traint al jaren individueel sporters.

Middenbouw/onderbouw

NAC O13 heeft een nieuwe trainer. Daniel van der Meulen neemt vanaf dit seizoen de talenten onder zijn hoede. Van der Meulen, woonachtig in Oud Gastel, was eerder jeugdtrainer bij onder andere: Feyenoord, ADO Den Haag en FC Den Bosch. Maar ook de NAC Jeugdopleiding is voor hem geen onbekend terrein.

Ook de onder- en middenbouw hebben twee nieuwe keeperstrainers. Voor de onderbouw is Maurice Maes aangesteld. Ronald Badenbroek zal zich gaan richten op de middenbouw. De oud NAC-keeper was vorig seizoen nog verantwoordelijk voor de onderbouw en schuift zo dus een plekje door.

Emma Guitink zal vanaf dit seizoen werkzaam zijn als performance coach in de midden- en onderbouw. Guitink komt uit Breda en is universitair afgestudeerd in bewegingswetenschappen en fysiotherapie.

Scouting

Ruud Rommens, inmiddels al twintig jaar actief als scout binnen de jeugdopleiding, schuift intern een positie door en is de nieuwe coördinator scouting.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3