Sluiten

De regie van ESPN heeft dit uit beeld gehouden, maar we kunnen onze ogen niet sluiten voor hetgeen zich hier heeft afgespeeld. Een groot deel van de aanwezige NAC-supporters heeft zich gisterenavond al uitgesproken tegen deze nutteloze en schandalige acties.

We willen benadrukken dat geen enkele vorm van vernieling en geweld geaccepteerd wordt binnen onze club. Er lijkt een trend te zijn ontstaan onder voetbalclubs, iets waar wij als collectief afstand van moeten nemen. NAC heeft de beelden van de beveiligingscamera’s in en rondom het stadion opgevraagd en zal de betrokkenen keihard aanpakken.

Dit hoort niet thuis bij onze mooie club. Dit maakt het voetbal kapot. Wij zullen er alles aan doen deze steeds vaker voorkomende vorm van geweld en vernielingen tegen te gaan. NAC heeft een grote, fanatieke en trouwe aanhang bij thuis- en uitwedstrijden. Dat is iets wat NAC uniek maakt. Sta op tegen dit onnodige geweld. We begrijpen de teleurstelling en frustratie wanneer het niet loopt zoals we allemaal willen, maar dit maakt het op geen enkele manier beter.

Tot slot willen wij ons richten op de supporters van FC Den Bosch die gisteren zijn getroffen door de wanordelijkheden, in welke vorm van ook. Namens de gehele club en de welwillende NAC-supporters bieden wij u onze excuses aan. Wij veroordelen dit gedrag en zullen de daders keihard aanpakken.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768