Sluiten

Vanaf het seizoen 2005/2006 kregen deze maatschappelijke ambities een structureler karakter en werden deze ondergebracht in een aparte stichting. Onder de naam Teamplay@NAC - een separaat orgaan - heeft de club de afgelopen jaren diverse maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio geïnitieerd. Hiermee is er een solide basis gevormd voor de toekomst.

NAC Breda wordt gekenmerkt door saamhorigheid. De club is diepgeworteld in de Bredase samenleving. Het afgelopen jaar is in samenwerking met verschillende stakeholders de maatschappelijke ambitie van de club opnieuw uitgewerkt.

De club wil een maximale maatschappelijke impact creëren in Breda en de regio, dit zit in het DNA van de club. Dit doen we middels een aantal vaste impactvolle projecten, een platform dat het sociale vliegwiel voor organisaties wordt, een proeftuin waarin nieuwe initiatieven ontstaan en gerichte activiteiten waarin de gehele club zich samen inzet voor een maatschappelijk doel.

Al deze activiteiten zullen worden georganiseerd onder de vlag van NAC Maatschappelijk, stichting Teamplay@NAC zal het orgaan zijn dat dit mogelijk maakt. Via deze weg willen wij Dietz Strategie & Communicatie en alle stakeholders die hieraan hebben bijgedragen bedanken voor hun inzet.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3