Sluiten

Gerbrands verbond zich precies twee jaar geleden aan NAC. Hij werd in de arm genomen door de mensen achter NAC=Breda. ,,Mijn opdracht was om adviseur te zijn in het opzetten en uitbouwen van de governance van de club en daarbij de bestaande organisatie te ondersteunen. We hebben in die periode grote stappen gezet. Het is tijd om weer te gaan, nu Remco Oversier begint als de nieuwe algemeen directeur van NAC'', aldus Gerbrands die als ex-topsporter zijn sporen in het voetbal verdiende als bestuurder bij AZ en PSV.

Aanvankelijk was Gerbrands gevraagd te ondersteunen en adviseren tot december 2023, die periode werd later, op verzoek van de RvC van NAC Breda. Verlengd tot en met 30 juni 2024. ,,De inbreng van Toon heeft ons tot op het laatst erg geholpen, we hadden hem nodig'', aldus Henk van Koeveringe, voorzitter van de RvC. ,,Gerbrands is zeer ervaren, kundig en oprecht, recht door zee en denkt en werkt altijd vanuit de intentie om NAC als club verder te helpen. Op belangrijke momenten was hij er altijd. We zijn hem daarvoor erg dankbaar.''

Directie, RvC, en de Stichting Administratiekantoor (STAK) danken Toon Gerbrands hartelijk voor zijn inzet bij NAC en zijn vele bijdragen in talloze dossiers.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3