Sluiten

Afgelopen seizoen was Robbie Haemhouts nog assistent van Michael Dingsdag bij NAC O19. Vanaf aankomend seizoen krijgt de oud-speler met NAC O15 een eigen team onder zijn hoede. Luke Ogbolu blijft ook aankomend seizoen bij NAC O14.  Sam Burger (NAC O13) schuift, evenals Sander Wirix (NAC O12) een elftal door. Jens Wirix maakt het plaatje compleet. Hij zal aankomend seizoen de jongste jeugd van NAC onder zijn hoede nemen: NAC O11.

Matthew Amoah blijft ook verbonden aan de NAC Jeugdopleiding. De oud-spits van NAC zal zijn werk als spitsentrainer voortzetten. Met keeperstrainers Maik van den Kieboom en Glenn van Peer is daarmee de staf van NAC Jeugdopleiding voor het seizoen 2020/2021 compleet. 

Hoofd Jeugdopleiding Eric Hellemons: ‘’We hebben een aantal veranderingen ten aanzien van afgelopen seizoen. Dat wil zeggen dat niet alleen onze spelers, maar ook onze trainers zich ontwikkelen waardoor zij stappen kunnen maken. Ik wil via deze weg ook al onze vrijwilligers en kader bedanken voor afgelopen seizoen. We zien aankomend seizoen met veel vertrouwen in deze staf tegemoet en gaan, samen met onze vrijwilligers en kader, weer keihard werken om talenten te ontwikkelen.’’

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3