Feyenoord 021 - NAC 021 2-4

Deze wedstrijd is natuurlijk op voorhand al een prachtige affiche. Spelen tegen een tegenstander van naam en met redelijk wat spelers het reeds een debuut hebben gemaakt voor het eerste elftal. NAC begon erg scherp aan de wedstrijd. Binnen 15 minuten stond het dan ook al 0-2 voor NAC. Nog voor rust doet Feyenoord iets terug en zet daarmee de ruststand op het scorebord: 1-2.

De tweede helft golfde het iets meer op en neer. Uiteindelijk was het NAC  dat in de 73e minuut weer wist te scoren. Carlito Fermina zette de 1-3 op het scorebord. Feyenoord maakte hierna de wedstrijd weer spannend, door de 2-3 te maken. In de laatst minuut was het wederom Carlito Fermina die de eindstand op het scorebord wist te zetten: 2-4.

NAC O18 wint 3-1 (0-0) van FC Emmen

NAC O18 had het de eerste helft lastig met FC Emmen. NAC O18 had veel de bal, maar kwamen niet in een hoge versnelling om tot goed kansen te komen. Na het eerste kwartier werd het spel van de Bredanaars een stuk sterker, was uiteindelijk resulteerde in doelpunten. NAC O13 weet de wedstrijd naar zich toe te trekken en met 3-1 te winnen.

Willem II O16 - NAC O16 1-7 (1-3).

NAC speelde vanaf het begin onnauwkeurig en hadden in het begin moeite om goed hoog druk te zetten. Net toen NAC het hoog druk zetten beter voor elkaar had, kwamen zij op achterstand. Twaalf minuten voor de rust draait NAC met 2 goals de wedstrijd binnen een minuut om naar een 1-2 voorsprong. Vlak voor de rust weet NAC nogmaals het net te vinden en zet hiermee de ruststand op 1-3.

Na de rust is het eenrichtingsverkeer richting het Willem II doel. Uiteindelijk weet NAC in de tweede helft uit te lopen naar een 1-7 overwinning op de leeftijdsgenoten van Willem II.

NAC 015 - Twente/Heracles O15: (1-0) 1-1 vnp (3-4)

Al in de beginfase van de wedstrijd weet NAC op voorsprong te komen. Door een goede reactie op de tweede bal, kan NAC direct tot scoren komen. In de fase hierna heeft NAC enige moeite met de manier van opbouwen van FC Twente/Heracles Almelo. Toch krijgt NAC de kans om een tweede goal te maken, echter verzuimen de Bredanaars de score te verdubbelen.

In de tweede helft zakt NAC iets verder terug en weet het geen balbezit meer te behouden. Tegen het einde van de wedstrijd kan FC Twente/Heracles Almelo en bal voorgeven, deze werd binnengekopt. Omdat het een bekerwedstrijd was, diende er na de gelijke stand penalty’s te worden genomen. Deze heeft NAC niet weten te winnen en daarmee dus uitgeschakeld in het bekertoernooi.

NAC O13 verliest met 0-8 van Ajax O13-1.
NAC O13 speelde tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Laatstgenoemde was de bovenliggende partij en wist tot goede goals te komen. Ajax bleek uiteindelijk een maat te groot voor NAC en wist acht keer tot scoren te komen. Toch heeft NAC veel werklust laten zien en bleven goed volhouden.

NAC O12 wint met 14-8 van NEC!

NAC O12 schoot sterk uit de startblokken en liet de bal goed rondgaan. Toch wisten de Bredanaars niet echt goede kansen te creëren. Ondanks dat NAC sterker is, komt NEC in 10 minuten tijd tot drie goals. In het tweede blok begint NAC wederom scherp en nemen het initiatief over. In deze fase weet NAC wel tot kansen te komen. Dit resulteerde direct in goals. NAC weet de wedstrijd uiteindelijk van 14-8 te winnen van NEC.

NAC O11 wint met 15-11 van NEC O11.

NAC O11 had het lastig in de eerste twee blokken. NEC toonde meer brutaliteit in branie op het veld. In de laatste twee blokken wist NAC dit om te draaien en kwam het zelf met meer lef en brutaliteit op het veld. Tot aan het laatste blokje keek NAC tegen een achterstand aan. In het allerlaatste blok stroopte NAC de mouwen op en ging met volle overtuiging het laatste blokje in. Uiteindelijk wist NAC de tij te keren en wint met 15-11.