Sluiten

Eric Matijsen, commercieel manager NAC Breda

“Wij zijn uiteraard positief gestemd over de verwelkoming van Unibet als businesspartner bij NAC. Het feit dat wederom een A-merk zich voor langere tijd wil verbinden aan de club is een positieve ontwikkeling. Wij verwachten een vruchtbare samenwerking met Unibet, waarbij zij tevens NAC Maatschappelijk een steuntje in de rug geven om hen verder te helpen in de ontwikkeling van de projecten.”

Lennart Kessels, General Manager Nederland van Unibet

“De passie en betrokkenheid van NAC en zijn trouwe supporters is ongekend en karakteristiek voor de club. Via Unibet Impact, een programma waarmee Unibet investeert in de Nederlandse sport- en sportcultuur, kunnen we nu met NAC trouwe supporters ondersteunen en de maatschappelijke kracht van sport verder vergroten. We kijken ernaar uit om dit samen met NAC vorm te gaan geven.”

Over Unibet

Unibet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van Kindred Group, één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met 9 merken in het portfolio. Spelers kunnen via Unibet onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden en exclusieve online casino spellen spelen.

‧ Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ ‧?

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3