Update aandelenverkoop vanuit de Raad van Commissarissen

	

Op 29 april jl. ontvingen wij het verzoek om het overnameplan van NAC=Breda BV goed te keuren. Wij hebben achtereenvolgens de plannen bestudeerd, schriftelijke vragen gesteld en met een vertegenwoordiging van NAC=Breda BV gesproken.

De huidige eigenaren van Houdstermaatschappij NAC Breda BV hebben te kennen gegeven zowel de aandelen van NAC Breda BV als ook de aandelen van NAC Breda Teamwear & Merchandise BV te willen verkopen. Nadat Stichting NOAD de overname van de aandelen door CFG heeft afgekeurd, is NAC=BREDA BV als alternatieve koper van de aandelen voorgedragen. Als Raad van Commissarissen willen wij graag een einde maken aan de huidige onzekere tijden voor personeel, sponsoren en onze trouwe supporters. Gezien bovenstaande geven wij goedkeuring aan de voornoemde koper en diens plannen.

Het goedkeuringsproces bij de KNVB zal op verzoek van de huidige aandeelhouders begeleid worden door Mattijs Manders. De dagelijkse operatie zal vanaf heden geleid worden door het huidige MT, bestaande uit de heren Edgar Mol, Eric Hellemons, Eric Matijsen en Leon Aerssens. Bovenstaande is afgestemd met de beoogde nieuwe aandeelhouder NAC=Breda BV.

Wij wensen NAC=Breda BV alsmede ons MT uiteraard veel succes. Daarnaast spreken wij ook een woord van dank uit aan de huidige aandeelhouders die zich de afgelopen jaren hebben ingezet om de club weer financieel gezond te maken.

Met vriendelijke groet,

Edwin van Baal
Namens De Raad van Commissarissen van Houdstermaatschappij NAC Breda BV

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!