Moïse Adiléhou

Het Benin van Moïse Adiléhou speelde twee cruciale wedstrijden in de WK-kwalificatie. Op 11 november stond een wedstrijd tegen Madagaskar op het programma. Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, maar Adiléhou bleef de gehele wedstrijd op de bank. Door deze overwinning en het verlies van concurrent DR Congo, kon Adiléhou zich met zijn land op 14 november plaatsen voor de volgende fase van de kwalificatie. Het enige dat Benin moest doen, was niet verliezen van DR Congo. In de wedstrijd tegen de concurrent speelde Adiléhou de volledige negentig minuten mee. De wedstrijd ging echter met 2-0 verloren, waardoor Benin zich niet meer kan kwalificeren voor het WK 2022.

Sabir Agougil en Yassine Azzagari

Sabir Agougil en Yassine Azzagari hebben een trainingskamp van een week achter de rug. Met Marokko O23 mochten zij mee naar Rabat, waar zij met een grote groep talenten een week verbleven. Van deze groep blijven er een aantal over die de volgende keer wederom mee mogen, als Marokko O23 wedstrijden gaat spelen. Morgenmiddag keren zij terug in Breda waarna ze zich weer bij de selectie van Edwin de Graaf zullen voegen.

Ezechiel Banzuzi

De interlandcarrière van Ezechiel Banzuzi begon uitstekend. Hij mocht zijn debuut maken namens Nederland O17 in een oefenwedstrijd tegen Mexico O17. In deze wedstrijd scoorde het talent direct twee keer. Al binnen vier minuten maakte hij zijn eerste doelpunt in dienst van de nationale jeugdploeg. Na een voorzet van de rechtsbuiten, verlengde de spits de bal richting Banzuzi, die met rechts in de korte hoek raak schoot. Het tweede doelpunt van de middenvelder kwam uit een corner na dertien minuten spelen. Banzuzi ontving de bal op de rand van het 5-metergebied en schoot met rechts hard binnen. Mede dankzij de twee doelpunten van Banzuzi won Oranje O17 met 5-0 van Mexico.

Op 13 november speelde Oranje O17 opnieuw tegen Mexico en speelde deze met 2-2 gelijk. Banzuzi kreeg geen speelminuten deze wedstrijd. Twee dagen later was er wel een basisplaats voor de jonge middenvelder. Tegen de leeftijdsgenoten uit Tsjechië werd helaas verloren met 0-1.