Sluiten

Ayouba Kosiah debuteert bij verliezend Liberia

Liberia speelde afgelopen vrijdag een duel in de kwalificatie voor het WK in Qatar. Ayouba Kosiah stond de gehele wedstrijd binnen de lijnen, maar kon het verlies van zijn land niet voorkomen. Tegen Nigeria werd verloren met 2-0 door twee doelpunten van Kelechi Iheanacho.

Maandag 6 september speelt Kosiah opnieuw een wedstrijd namens Liberia in de kwalificatie voor het WK 2022, dit is tegen Centraal Afrika.

Moïse Adiléhou wint met Benin

Voor Adiléhou begon de kwalificatie voor het WK 2022 een stuk beter. Met zijn land Benin won hij afgelopen donderdag met 0-1 van Madagaskar, door dit resultaat staat Adiléhou met zijn land op de eerste plaats in de groep. De verdediger van NAC kwam in de 71ste minuut in het veld en wist de 0-1 voorsprong met succes te verdedigen.

Maandag 6 september speelt het Benin van Adiléhou opnieuw in de kwalificatie voor het WK 2022. Tegenstander is dan de Democratische Republiek Congo.

Colin Rösler speelt 90 minuten

Vrijdag 3 september kwam Colin Rösler 90 minuten in actie namens Noorwegen Onder 20. In een oefeninterland tegen Frankrijk Onder 20 werd met 0-0 gelijkgespeeld. De verdediger speelde de hele wedstrijd en wist de nul te houden met zijn ploeg.

Op maandag 6 september komt Rösler opnieuw uit voor Noorwegen Onder 20 in een oefeninterland tegen Duitsland Onder 20.

Omar Mekkaoui haalt finale

Vrijdag 3 september kwam ook Omar Mekkaoui uit voor Oranje Onder 17. Hij speelt dit team een toernooi in Polen om de Syrenka Cup. De 16-jarige verdediger maakte zijn debuut namens Oranje Onder 17, waar hij in de 63e minuut mocht invallen. Hij wist met zijn team met 2-0 te winnen van Noorwegen Onder 17. Zondag kwam Mekkauoi voor de tweede keer uit in de Syrenka Cup, tegen Polen Onder 17 werd het 2-2 en won Oranje uiteindelijk na strafschoppen. In deze wedstrijd mocht de NAC-jeugdspeler in de basis starten en maakte hij de 90 minuten vol.

Dinsdag 7 september speelt Omar Mekkaoui met Oranje Onder 17 de finale van de Syrenka Cup tegen Engeland Onder 17.