Sluiten

Omar Mekkaoui

De verdediger van NAC Onder 18 is opnieuw opgeroepen voor Oranje Onder 17. Mekkaoui speelde in de vorige interlandperiode al drie wedstrijden mee, waarin hij met zijn team de Syrenka Cup wist te winnen. Aanvankelijk stond Omar op de reservelijst. Vandaag is hij alsnog opgeroepen voor Oranje Onder 17. Op 8 en 10 oktober speelt Mekkaoui in en tegen Spanje Onder 17.

Moïse Adiléhou

Het Benin van Adiléhou speelde op 7 oktober uit tegen Tanzania. Deze wedstrijd werd door Benin met 0-1 gewonnen. De verdediger bleef de gehele wedstrijd op de bank. Benin door deze overwinning bovenaan in groep J. Op 10 oktober speelt Adiléhou met zijn land opnieuw tegen Tanzania, mocht Benin deze wedstrijd winnen, dan staat het vijf punten voor op Tanzania. Hierdoor zal het land van Adiléhou zich bijna zeker kwalificeren voor de volgende kwalificatieronde.

Ayouba Kosiah

Met Liberia speelde Kosiah tegen Kaapverdië. Ayouba Kosiah speelde het laatste half uur voor zijn land en verloor met 1-2, door een doelpunt van Gary Rodrigues in de laatste minuut. Door dit verlies staat Liberia laatste in de WK Kwalificatiepoule. Op 10 oktober komt Kosiah opnieuw uit tegen Kaapverdië.

Jarchinio Antonia

Antonia speelde namens Curaçao een half uur mee in de vriendschappelijk interland tegen Bahrein. Deze wedstrijd ging met 4-0 verloren. Op 9 oktober speelt Antonia met zijn land opnieuw een vriendschappelijke interland. Dan is Nieuw-Zeeland de tegenstander.

Colin Rösler

De Noorse verdediger speelt op 8 oktober uit tegen Kroatië en op 12 oktober thuis tegen Estland. Deze wedstrijden staan in het teken van de EK Kwalificatie Onder 21.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3