Sluiten

De RvC van NAC Breda geeft geen goedkeuring de aandelen van NAC Breda aan Karel Vrolijk te verkopen.

Op 2 februari jl. is aan de RvC van NAC Breda een voorstel tot aandelenoverdracht van NAC Breda aan Karel Vrolijk voorgelegd. Allereerst willen wij onze waardering uitspreken voor de wijze waarop Karel Vrolijk zich ingespannen heeft de aandelen over te nemen.

Als RvC beoordelen wij op basis van een voetbaltechnisch plan, financiële criteria, stabiliteit en continuïteit op lange termijn. Tijdens het bestuderen van de plannen van Karel Vrolijk hebben er zich alternatieve voorstellen aangediend. Om deze voorstellen te kunnen onderzoeken, kunnen wij nu niet anders dan het voorstel van Karel Vrolijk afkeuren. Dit betekent dat wij de aandeelhouders hebben verzocht de alternatieve voorstellen te onderzoeken en deze aan ons voor te leggen. Formeel geven wij geen goedkeuring aan de directie voor de ondertekening van een aandelenoverdracht aan Karel Vrolijk op dit moment.

Wij realiseren ons dat er door het tot nu toe gelopen verkoopproces tijdsdruk is ontstaan. Echter, wij zijn van mening dat zorgvuldigheid het belangrijkste is voor de lange termijn continuïteit van NAC Breda.

Namens de Raad van Commissarissen,

Voorzitter Edwin van Baal

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3