Sluiten

Inmiddels zijn er al een aantal contracten verlengd en zijn er reeds een aantal verschuivingen. Ook zullen drie personen de club verlaten.

Vertrek aanstaande

Robbie Haemhouts heeft onlangs aangegeven de NAC Jeugdopleiding te verlaten. Robbie was als speler van NAC in twee periodes actief. De middenvelder speelde in de jeugd van NAC en maakte zijn profdebuut in april 2002 in het Rat Verlegh Stadion. In 2016 keerde Robbie terug bij de Parel van het Zuiden. In dit seizoen was hij aanvoerder en promoveerde met NAC via de Play-offs. In 2019 eindigde de spelersloopbaan van Robbie en werd hij direct assistent-trainer bij NAC O19. Na drie jaar in de NAC Jeugdopleiding komt nu een einde aan de samenwerking.

Jasper Somsen en Rogier Molhoek gaven onlangs al aan de NAC Jeugdopleiding te gaan verlaten.

Verschuivingen

Sander Wirix, huidig trainer van NAC Onder 13, zal volgend seizoen NAC Onder 15 onder zijn hoede nemen. Dennis Braspenning, huidig coördinator Samen met NAC, zal vanaf het nieuwe seizoen ook de taak van hoofd scouting jeugd van Jasper Somsen overnemen.

Contracten verlengd

De contracten van Wilfred van der Linden (coördinator voetbalzaken), Roy van de Vijfeijken (fysiektrainer) en Matthew Amoah (spitsentrainer) zijn verlengd. Ook de contracten van Sander Wirix (huidig NAC Onder 13), Jens Wirix (huidig NAC Onder 14) en Roy van Endschot (huidig NAC Onder 11) zijn verlengd. Shirley Daelman treedt in dienst bij NAC Jeugdopleiding. Zij was al jarenlang betrokken als studiecoördinator, maar tekent haar eerste contract bij NAC.

Nieuwe keeperstrainer

Vanaf aankomende zomer zal een nieuw gezicht te zien zijn op de velden van Boeimeer. De NAC Jeugdopleiding heeft in Rick van der Mast een nieuwe keeperstrainer gevonden. De 25-jarige doelman van VVSB (derde divisie) heeft ervaring bij verschillende betaald voetbalorganisaties als keepertrainer. Rick speelde in zijn jeugd in de jeugdopleiding van Excelsior en Feyenoord.

De aankomende periode zal de NAC Jeugdopleiding zich verder voorbereiden op het nieuwe seizoen en de staf en elftallen completteren voor het seizoen 2022/2023.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3