Sluiten
schermafbeelding2024 03 29om12.28.45

Het belang van valpreventie en voldoende beweging is enorm. Wist je dat elke dag meer dan 280 ouderen in Nederland naar de spoedeisende hulp moeten vanwege een val? Dat is niet alleen pijnlijk, maar kan ook leiden tot minder zelfvertrouwen en isolatie. Daarnaast beweegt maar één op de drie 60-plussers in Breda voldoende. Bewegen is cruciaal om je spieren, balans en flexibiliteit te behouden, en het vermindert het risico op ziekten zoals hartziekten en diabetes.

We snappen hoe belangrijk het is om zelfredzaam, energiek en sociaal actief te blijven. En we weten dat genoeg bewegen en niet vallen daarbij belangrijk zijn. U kent vast wel iemand die door een valongeluk of gezondheidsproblemen beperkt is in het dagelijks leven. Dat willen we voorkomen!

Inschrijven

Schrijf je in voor de beweegtest en valanalyse op woensdag 10 april tussen 10:00 en 18:00 uur in het Rat Verlegh Stadion. Ben jij of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Dan zien wij jou of hen graag verschijnen! Dit kan makkelijk via www.valpreventiebreda.nl. Kan je niet op 10 april? Geen zorgen, er zijn ook andere data en locaties beschikbaar. Is online inschrijven lastig voor je? Bel dan naar 076-525 15 15 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.  Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kan je niet naar de testdag komen? Geen probleem! Stichting Samen Door biedt de mogelijkheid voor een huisbezoek. Meer informatie en aanmelden via www.valpreventiebreda.nl/samendoor.

Valpreventie Breda is een samenwerking tussen de Gemeente Breda, Breda Actief, Stichting Samen Gezond Breda (samenwerking van verschillende fysiopraktijken), Stichting WIJ, Stichting Samen Door en NAC Maatschappelijk.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3