Sluiten

Pepijn zette zijn eerste stappen op een voetbalveld in zijn geboorteplaats; Oud-Gastel bij SC Gastel. Op tienjarige leeftijd werd hij gescout voor de regionale jeugdopleiding Willem II/RKC. Bij het uiteengaan van de gezamenlijk opleiding, ging RKC een samenwerking aan met FC Den Bosch onder de naam: Brabant United. Nadat ook deze opleiding opsplitste Via FC Den Bosch kwam Pepijn in 2018 uiteindelijk bij de Parel van het Zuiden terecht. Nu, twee jaar later, zet hij een handtekening onder zijn eerste contract.

Pepijn van de Merbel is uiteraard erg blij met zijn eerste contract: “Voelt heel erg fijn om mijn eerste contract te hebben getekend. Hier heb ik uiteindelijk al die jaren keihard voor gewerkt. Ik volg NAC al sinds jaar en dag, dat maakt het voor mij extra bijzonder om hier te tekenen. “

Gabor Babos is blij dat de jeugdexponent heeft getekend: “Pepijn heeft de afgelopen periode een erg goede ontwikkeling doorgemaakt. De laatste maanden trainde hij al volledig mee met het eerste elftal en hij heeft een prima indruk achtergelaten. Daarnaast ben ik heel blij dat er weer een keeper vanuit de NAC Jeugdopleiding doorkomt. Hij zet hiermee een goede stap in de richting van het eerste elftal en vanaf aankomende seizoen zal hij als derde keeper fungeren, achter Nick en Roy.”

Gefeliciteerd met je eerste contract, Pepijn! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3