Sluiten
NAC Media

In het bijzijn van NAC-spelers Manel Royo en Fredrik Oldrup Jensen tekenden Kees en Thijs van den Buijs afgelopen week het partnership en gingen zij samen met NAC-ambassadeur Marco van Dijnsen op de foto voor het stijlvolle pand op het Rithmeesterpark.

Alle shirtposities ingevuld

Commercieel Manager NAC Eric Matijsen: “Met de verlenging van vdBuijsInstall is in een vroeg stadium het shirt volledig ‘uitverkocht’. Het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking met vdBuijsInstall doet ons deugd. De verlenging draagt bij aan het behalen van de commerciële doelen en daarmee de groei van de gehele club. Uiteraard hopen wij, net als Kees en Thijs, dat we aankomend seizoen gezamenlijk op eredivisieniveau te zien zullen zijn.’’

vdbuijs 2

“Bij NAC draait het om sfeer, de kracht van samenwerking en vertrouwen, dat zit ook in ons DNA.” Aldus Thijs van den Buijs “Al jaren zijn we trouw sponsor en supporter van NAC. Als Bredase installateur zijn wij erg trots om onze naam wederom te verbinden aan deze mooie club. We kijken met vertrouwen naar de toekomst en zijn vereerd dat komend seizoen ons logo weer op het shirt staat.””

Over vdBuijsInstall

vdBuijsInstall is een toonaangevend installateur op het gebied van duurzame installaties en het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Vanuit de locatie op het bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda worden zowel zakelijke als particuliere klanten bediend. Die laatste groep kan ook in de Sanidrõme showroom terecht voor inspiratie, advies en installatie van de betere badkamer.

Naast veel nieuwbouwprojecten is het bedrijf gespecialiseerd in het toekomstbestendig maken van installaties in bestaande panden met een energiebesparing voor de eindgebruiker als belangrijke doelstelling. Het familiebedrijf is de afgelopen 34 jaar gestaag gegroeid naar meer dan honderd vakkundige medewerkers en tevens al vele jaren sponsor van NAC.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3