Sluiten

Het was een bewogen seizoen voor eenieder die NAC een warm hart toedraagt. Gelukkig hebben we het afgelopen jaar voor het grootste gedeelte van het seizoen op de massale steun van onze Yellow Army mogen rekenen. Na een lange periode zonder publiek was het voor iedereen een verademing weer een ouderwets Avondje NAC te beleven.

Ondanks de massale steun kende de club een lastig seizoen. Op sportief vlak verliep het seizoen anders dan aanvankelijk gedacht. Daarnaast loopt de overname van onze club ook nog altijd. Ondanks dit alles bleef het Rat Verlegh Stadion, voornamelijk door jullie massale steun, een bijna onneembare vesting met slechts twee nederlagen.

Vanaf heden is het mogelijk om jouw seizoenkaart te verlengen! Klik hier voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen, compensatieregeling of verplaatsingsdagen.

Tot en met 24 mei 2022 houden wij jouw huidige plaats gereserveerd. Na deze datum komt jouw plaats, indien je deze niet hebt verlengd, in de vrije verkoop.

Wij zijn NAC!

Compensatieregeling seizoen 2021/2022

Tien jaar na zijn klassieker ‘Avondje NAC’ maakte Sjoerd Mossou een nieuw én gelimiteerd prachtboek over onze club.

Samen met fotograaf (en jarenlang NAC-supporter) Reijer van Kasteren brengt hij in ‘Wij zijn NAC’ een ode aan de supporters, aan de mensen die de club al 110 jaar lang maken tot wat het is.

In 110 portretten geeft het boek een treffend en oprecht beeld van de mensen achter NAC, van jong tot oud, van Klundert tot Dongen en van Tuinzigt tot het Ginneken.

Zie jij af van compensatie? Dan krijg jij als dank dit unieke boek cadeau. Verleng jij voor 24 mei? Dan krijg je de mogelijkheid om met jouw naam achter in het boek te staan. Dit boek zal niet in de fanshop komen en is dus echt een uniek NAC-boek!

Ga voor meer informatie over de seizoenkaarten naar www.nacseizoenkaart.nl
Wil je direct verlengen? Ga dan naar www.nactickets.nl 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3