Sluiten

Vanwege groot onderhoud aan de velden van v.v. Zundert, kan de traditionele openingswedstrijd tegen de Zundertse Selectie geen doorgang vinden. We zijn wel voornemens deze traditie een jaar later weer in ere te herstellen.

Zaterdag 6 juli: Madese Boys - NAC

We trappen zaterdag 6 juli af met een duel tegen Madese Boys. Vanaf de zomer van 2025 zal NAC meer rouleren qua locaties in de regio en om deze reden zal Sportpark De Schietberg voorlopig nog eenmaal, op zaterdag 6 juli, het podium zijn voor de oefenwedstrijd tegen Madese Boys 1.

Dinsdag 9 juli: v.v. Bavel - NAC

Dinsdagavond 9 juli spelen de Geel-Zwarten op Sportpark De Roosberg een oefenwedstrijd tegen v.v. Bavel.

Zaterdag 13 juli: Unitas ‘30 - NAC

NAC zal in de voorbereiding ook in Etten-Leur te zien zijn. Op zaterdag 13 juli is Unitas ’30 de tegenstander op Sportpark De Lage Banken.

Woensdag 17 juli: NAC - FC Eindhoven

Sportprak de Gagelrijzen in Sint Willebrord is op woensdag 17 juli 2024 het toneel voor de oefenwedstrijd NAC - FC Eindhoven. Om 19:30 uur gaat de bal rollen.

22 t/m 27 juli: Trainingskamp Zeeland

Van 22 t/m 27 juli belegt NAC een trainingskamp in Zeeland. Hier zullen twee oefenduels gespeeld worden. Zo neemt NAC het op tegen Het Zeeuws Elftal en later tegen een nader te noemen BVO.

Dinsdag 23 juli: Het Zeeuws Elftal - NAC
Dit duel wordt afgewerkt op 'Sportpark Groene Woud', thuisbasis van V.V. Kapelle. Klik hier om kaarten aan te schaffen voor dit duel.

Zaterdag 3 augustus: Sparta Rotterdam - NAC

Voorafgaand aan de Open Dag van de Rotterdammers, oefent NAC om 13:00 uur tegen Sparta Rotterdam. Het Kasteel is het strijdtoneel voor dit duel.

Later meer

Uiteraard speelt NAC in de voorbereiding nog tegen verschillende BVO’s. Wie deze tegenstanders zullen zijn maken we later bekend. Wel kunnen we vast verklappen dat onder meer Sportpark De Gagelrijzen (RKSV Rood-Wit) en Sportpark Achter ’t Hof (v.v. Hoeven) het strijdtoneel zullen zijn. Noteer de volgende data vast in je agenda, dan mis je niks van de voorbereiding op seizoen 2024/2025.

20 juli, 26 juli, 30 juli en 3 augustus.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3