Sluiten

Hoe werkt het?

Tot en met 29 mei krijgen huidige seizoenkaarthouders de kans om hun seizoenkaart te verlengen. Zij kunnen kiezen om te blijven zitten op de plek of tribune waar ze nu zitten of om te verplaatsen naar een andere tribune. De verplaatsingsdagen zijn op 1, 2 en 3 juni. Zodra de termijn voor de verplaatsingen voorbij is, is het de beurt aan de mensen die op de schaduwlijst staan. NAC kijkt hoeveel lege plekken er op de B-Side beschikbaar zijn en gaat dan vanaf boven aan de lijst de potentiële seizoenkaarthouders benaderen. Sta je dus niet op de wachtlijst, dan is de kans groot dat er op de B-Side geen plek meer is!

Heb je nog geen account? Dan dien je eerst een account aan te maken via NACtickets.nl. Vul dan je gegevens in via ‘mijn gegevens’. Vervolgens zie je rechtsboven je relatienummer, beginnend met een 9. Vul deze in via het onderstaande formulier. Dan nemen we na de verplaatsingsdagen contact met je op.

Klik hier om je in te schrijven voor de schaduwlijst!

Let op! Inschrijven voor de schaduwlijst is geen garantie voor een plaats op de B-Side. Seizoenkaarthouders die vanaf een andere tribune willen verplaatsen naar de B-Side krijgen voorrang tijdens de verplaatsingsdagen.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3