Sluiten

Telstar

Het waren rumoerige weken voor Telstar. Na de uitwedstrijd bij MVV nam de club afscheid van hoofdtrainer Mike Snoei. Later werd bekend dat Ulrich Landvreugd en Anthony Correia de opvolgers zijn. Het eerste duel ging voor beide heren prima. In eigen huis werd Helmond Sport met 3-2 verslagen. Eerder dit seizoen wonnen de Witte Leeuwen met dezelfde cijfers van Jong Ajax. De laatste twee optredens in eigen huis gingen ook niet verloren; tegen FC Den Bosch (0-0) en Jong AZ (1-1) werd gelijkgespeeld.

Topscorer Eddahchouri (11 goals) ontbreekt bij de Witte Leeuwen. Onlangs maakte de club bekend dat hij enkele weken uit de roulatie zal zijn. El Kachati, afgelopen zomer overgekomen van Quick Boys, nam tegen Helmond Sport zijn honneurs waar door meteen twee doelpunten te scoren. Spelmaer Christos Giousis is wel weer terug en ook hij pikte een goaltje mee.

Ook voor twee oud spelers van NAC is er plaats in de basiself van Telstar. Alex Plat en de kopsterke Danny Bakker zijn vaste basisspelers.

In de cijfers

Voor de 64e keer treffen beide ploegen elkaar in officieel verband. Vijfmaal was het een bekeraffiche, de overige wedstrijden waren in competitieverband. Eerder dit seizoen wist NAC in eigen huis met 3-1 te winnen. Vorig seizoen ging NAC op de slotdag van de competitie na een 0-1 voorsprong met 2-1 onderuit in blessuretijd.

NAC

Afgelopen vrijdag wist NAC een 2-0 voorsprong in eigen huis niet vast te houden en werd het uiteindelijk nog 2-2. Dit weekend heeft NAC het druk met een wedstrijd op vrijdag en maandag. Te beginnen in Velsen-Zuid in het 711 Stadion van Telstar.

Voor Boris van Schuppen lijkt het licht aan het einde van de blessuretunnel in zicht te zijn. Hij traint weer vol mee met de groep en stapt mogelijk in de bus naar Velsen-Zuid aanstaande vrijdag. Roy Kuijpers, Thomas Marijnissen, Sabir Agougil, Javier Vet, Boy Kemper, Clint Leemans, Aïmane Jaddi en Mostapha Rached doen dat in ieder geval niet. Matthew Garbett en Fredrik Oldrup Jensen zijn vraagtekens.

Live

Telstar – NAC is niet alleen live in het 711 Stadion te zien, maar ook via ESPN Watch. Meer weten over ESPN Watch? Klik dan hier. Reis je liever mee naar Velsen-Zuid? Dat kan! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het duel van aanstaande vrijdag. Klik op onderstaande button om jouw kaart te bemachtigen.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3