Sluiten

Er zijn tientallen creatieve ontwerpen ingestuurd maar er kan er maar één de winnaar zijn. Het winnende ontwerp is ingezonden door… Daphne van der Lee! Van harte gefeliciteerd! Jouw ontwerp wordt gedragen door de selectie van NAC Breda.

NAC Daagt Uit

Deze challenge was onderdeel van het programma NAC Daagt Uit. Deelnemers worden in drie maanden uitgedaagd om opdrachten uit te voeren. Elke maand staat in het teken van een andere uitdaging.

De volgende challenge, ‘Alle ballen verzamelen’, vindt plaats op woensdag 31 maart. Door heel de gemeente Breda zijn elf ballen verstopt. Via Instagram en Facebook kunnen deelnemers hints zien. Vind je een bal? Dan mag jij hem houden! Deel je hem ook nog op social media? Dan maak je kans op nog een te gekke prijs.

Tijdens de derde challenge, ‘City Game, NAC Breda editie’, kom je meer te weten over NAC Breda en de stad Breda. Weet jij alle antwoorden te vinden? Dan maak je kans op mooie prijzen!

Deelnemers NAC Street League

Deelnemers van de NAC Street League kunnen door deelname aan deze challenges punten verdienen voor het eindklassement. Door mee te doen aan de eerste challenge hebben de middelbare scholen Graaf Engelbrecht en ISK Breda en basisschool Olympia punten verdiend! Wil jij deze extra punten binnenslepen voor jouw school? Vermeld dan jouw schoolnaam.

Meer informatie over de verschillende challenges is te vinden op de kanalen van NAC Breda en NAC Maatschappelijk. De challenges zijn te volgen via #NACDAAGTUIT.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3