Young Yellow Army viert 20-jarig jubileum

	

Het is al weer 20 jaar geleden dat NAC Breda officieel is gestart met de toenmalige NAC Kidsclub, wat later bekend werd als de Young Yellow Army. Nu, 20 jaar later, gaan we de Young Yellow Army weer een nieuwe impuls geven en nog leuker maken voor alle leden!

In het kader van het 20-jarig jubileum wordt er aankomend seizoen een nieuwe impuls gegeven aan de kidsclub van NAC Breda; de Young Yellow Army. Zo is er een nieuw logo ontworpen, komen er nieuwe activiteiten, worden activiteiten van vroeger geherintroduceerd, krijgen baby’s tot 1 jaar een gratis lidmaatschap en kunnen leden na hun 16e korting krijgen op een NAC Seizoenkaart. Om deze ‘nieuwe’ Young Yellow Army vorm te kunnen geven wordt de jaarlijkse contributie per januari  verhoogd van €15,- naar het symbolische bedrag €19,12.

In het aankomende seizoen kunnen baby’s een echte NAC-foto laten maken, wordt er meerdere keren een lasergame activiteit georganiseerd, vindt er een echt NAC-spooktocht plaats en wordt de NAC Mini Club georganiseerd. Dit is slechts een greep uit alle activiteiten. Daarnaast worden activiteiten van vroeger, zoals de Workshop échte NAC-supporter en het bezoeken van een uitwedstrijd van NAC, ook in het aankomend seizoen weer georganiseerd. Dit alles gaat plaatsvinden in of rond het Rat Verlegh Stadion, waardoor de binding met NAC nog sterker wordt onder de leden. Uiteraard blijven activiteiten als de Kids line-up, de rustactiviteit en de Open Dag bestaan in originele vorm (zodra het weer is toegestaan).

Ben jij nog geen lid, maar wil je dat wel graag worden? Meld je dan aan via https://www.nac.nl/kids/kids-club/lid-worden en maak deel uit van de leukste kidsclub van Nederland!

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!