Sluiten

Bij aankomst werden de kinderen ontvangen door echte NAC-Pieten. Samen met deze NAC-Pieten konden de allerjongsten deelnemen aan diverse leuke spellen en activiteiten. Zo werden de talenten op de proef gesteld bij NAC Voetjebal, werd er ouderwets gesjoeld, Jenga en Mikado gespeeld, werd er gedanst en maakten verschillende kinderen de allermooiste knutselwerken voor de goedheiligman.

De Young Yellow Army bood kinderen tot en met 12 jaar de mogelijkheid zich voorafgaand aan deze middag aan te melden voor een momentje met de Sint. Tijdens het momentje met Sinterklaas zongen de hulppietjes verschillende Sinterklaasliederen, deden ze een dansje voor de Sint en ontvingen zij allemaal een NAC-cadeautje.

Bekijk de foto’s op: www.facebook.com/media/set/?set=a.3376635929127576&type=3

Young Yellow Army

Ieder jaar organiseert NAC speciaal voor de Young Yellow Army de allerleukste activiteiten en evenementen. Zo krijgen de kinderen al op jonge leeftijd het échte NAC-gevoel mee. We betrekken de kids echt bij NAC, zij zijn immers de supporters van de toekomst! Meer willen weten over de Young Yellow Army? Ga dan naar www.nac.nl/kids/kids-club/contact.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3