Sluiten
samenvoornac logo zwart 1000x1000px

Het begin: punten scoor je met een sterk, gebalanceerd team

Twee oproepen op verschillende momenten, geplaatst als reactie onder een nieuwsbericht op diverse fora waren de aanleiding. Eind 2014 kwam Samen voor NAC voor het eerst samen gekomen. In oktober 2015 zijn ze officieel een stichting geworden.

Het zijn zeven fanatieke gasten, verspreid over de 4 tribunedelen tijdens de thuiswedstijden. Samen hebben ze één ding absoluut gemeen: de liefde voor NAC, in goede en slechte tijden.

Een actief platform

Ooit ging jij aan de hand van je vader, je oudere broer, je oom, je opa of buurman voor het eerst naar het stadion. Of zag je op televisie een onvergetelijk moment, waardoor NAC voorgoed op je netvlies stond. NAC zit in je biologische klok. NAC dat ben jij.

‘Samen voor NAC’ is een actief platform, waar de NAC-supporter zich thuis zal voelen. Met dit initiatief voor en door supporters willen ze het talent, de creativiteit en de kennis van de NAC-supporter zo breed mogelijk benutten.

Een gemêleerd en gepassioneerd team

In de ruim twee en een half jaar ‘Samen voor NAC’, zijn we een vriendengroep geworden. We zijn van vele markten thuis: gespecialiseerd op het gebied van financiën, internet, onderwijs, innovatie, marketing en ondernemen. Dit maakt van ons een gemêleerd en gepassioneerd gezelschap.

We kennen elkaars kracht en die wordt bij ieder afzonderlijk project bekeken en besproken. Op deze manier zullen we altijd de juiste personen, passend bij het project, aan de slag laten gaan met hun ervaring en ons inmiddels behoorlijk grote netwerk van supporters en sponsoren.

Drie pijlers

De missie is om een flinke steen bij te dragen aan een structureel sterker NAC. Al de projecten moeten dus draagkracht hebben bij NAC-supporters en natuurlijk moet het voor de Parel van het Zuiden een meerwaarde zijn. Het gaat om projecten die de club zelf niet kan uitvoeren, maar waar wel behoefte aan is.

Samen voor NAC werkt aan de hand van de onderstaande, in willekeurige volgorde genoemde, drie pijlers:

- Maatschappelijk
- Jeugd
- Sfeer

Op SamenvoorNAC.nl kun je alle informatie rondom gerealiseerde en te realiseren projecten lezen. Ook kun je ze bekijken via de vele filmpjes en foto’s.

Projecten

De afgelopen jaren heeft Samen voor NAC al veel verschillende projecten aangepakt en afgerond. Van het opknappen van het kantoor, tot een personenbusje voor de jeugd en Jelle's Army: een project waarmee ruim €45.000 werd opgehaald.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3