Sluiten

Sinds enkele jaren zit de samenwerking amateurclubs flink in de lift. Deze samenwerking zien wij als een groeimodel. Samen met de clubs zoeken we dus steeds weer naar nieuwe mogelijkheden en kansen gelet op hun behoeften en uiteraard afhankelijk van de beschikbare middelen.

Om een indruk te geven van de activiteiten binnen de samenwerking, hieronder een aantal voorbeelden van de afgelopen seizoenen: 

Trainers Academie in samenwerking met Human Mobility Group

Het project ’Trainers Academie’ dat in september 2017 van start ging, is een samenwerking tussen NAC en Human Mobility Group, een bedrijf dat actief is in het bedrijfsleven met het verzorgen van managementtrainingen en het ontwikkelen van de potentie van medewerkers. Beide partijen zetten samen een project op waarbij jeugdtrainers begeleid werden in hun persoonlijke ontwikkeling aan de hand van een talentenscan, intervisie en coachgesprekken. Zeventien jeugdtrainers van amateurverenigingen uit de regio kregen middels deze opleiding de kans om zichzelf in een reeks van vijf professionele bijeenkomsten te ontwikkelen. 

Het NAC Voetbalcongres

Het 1ste NAC voetbalcongres was een groot succes. Bestuurders, hoofden jeugdopleiding, jeugdtrainers en genodigden gingen onder enthousiaste begeleiding en met externe voetbaldeskundigen aan de slag met een actueel voetbalthema. Wordt vervolgd.

NAC Voetbalavonden

Jeugdtrainers, hoofden jeugdopleiding, bestuurders e.a. komen vier of vijf keer per jaar samen rondom een concreet voetbalthema om te leren van elkaar én van onze jeugdtrainers. Ze kunnen dan zelf met de praktijktips aan de slag. Uiteraard wordt er ook volop genetwerkt.

Talententoernooien

Voor regionale amateurclubs organiseert NAC regelmatig talententoernooien. In 2018 waren de eerste twee edities van deze nieuw op te zetten toernooien. De eerste en tweede editie werden gewonnen door respectievelijk Unitas'30 en EBOH. 

Agenda

Samen met NAC organiseert trainer-clinics in de regio

Het project ‘Samen met NAC’ , gesponsord door Vermetten accountants en adviseurs, is één van de activiteiten binnen de samenwerking NAC en de amateurclubs in onze regio. Aankomende woensdagen staan er diverse trainer-clinics op het programma. De trainers van de NAC Jeugdopleiding geven bij verschillende amateurverenigingen in de omgeving trainer-clinics voor de jeugdtrainers van de desbetreffende clubs.

Het doel van dit project is om de krachten te bundelen en samen te investeren in de kwaliteit van deze trainers, zodat hun trainingen nog beter en leuker worden. Bestuurders, HJO’s en leden Technische Zaken ondersteunen we met adviezen en tips over verschillende voetbalthema’s om zo te komen tot een duurzame verbetering van de jeugdopleidingen. De komende weken zijn we vanaf 18:00 aanwezig bij de onderstaande clubs:

• Woensdag 6 april: Sleeuwijk en DIA
• Woensdag 13 april: Moerse Boys en Boeimeer
• Woensdag 20 april: Bavel en MOC’17
• Dinsdag 10 mei: Madese Boys
• Woensdag 11 mei: Gastel en Unitas’30
• Woensdag 18 mei: Rijen en BSC

Vragen? Neem gerust contact op met Dennis Braspenning, coördinator Samen met NAC.

Dennis Braspenning: dbraspenning@nac.nl l 06-12 90 48 10 

img 0235
soccernews3