Sluiten

Praktijkstage bewegingswetenschapper / fysiek trainer NAC Jeugdopleiding

NAC Breda is voor haar jeugdopleiding op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde bewegingswetenschapper / fysiek trainer (eventueel in opleiding), die een bijdrage wil leveren aan de verdere doorontwikkeling van de voetbalorganisatie op fysiek gebied.

Stagiair(e) Communicatie

32 uur

Als stagiair(e) communicatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het schrijven van journalistieke stukken. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

Stagiair(e) Creatieve content creatie

32-36 uur

Als stagiair(e) Creatieve content creatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle marketing- en communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affectie hebt met het maken van video content. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

Stagiair(e) NAC Maatschappelijk

De maatschappelijke afdeling is opzoek naar enthousiaste stagiaires vanaf september 2024. Pak jij de kans om een unieke stage te lopen in een betaald voetbalorganisatie? Lees dan gauw verder en laat van je horen! Soort stage: Meewerkstage (derdejaars) Opleiding: Sport, sociaal werk, vrijetijd en/of evenementen gerelateerd (HBO) Periode: Start september 2024 / 20 á 40 weken

Stagiair(e) Playing for Success Breda

Voor het project Playing for Success Breda zoekt NAC Maatschappelijk per september 2024 meerdere stagiaires die het team van Breda komen versterken. Soort stage: meewerkstage (derdejaars) Opleiding: Social work, Pedagogiek, Health & Social work of Sport & bewegen Periode: start september 2024

img 0235
soccernews3