bezig met laden...

Nieuwsarchief

Informatie oefenwedstrijd NAC - Sparta

Informatie oefenwedstrijd NAC - Sparta

13/07/2018

Zaterdag 14 juli staat voor NAC de eerste echte test van deze voorbereiding op het programma. Dan speelt de ploeg tegen Sparta op Sportpark De Gagelrijzen in St. Willebrord (aftrap 16:00 uur). Ben je van plan om deze oefenwedstrijd te bezoeken? Dan is onderstaande informatie voor jou.

Kaartverkoop
Heb je nog geen kaart gekocht voor dit duel? Doe dit dan heel eenvoudig via deze link. Je kunt de e-tickets die je ontvangt bij de ingang op je telefoon laten scannen (of natuurlijk uitprinten als je dat prettiger vindt). Mocht je je ticket niet online kopen, dan kan dit natuurlijk alsnog bij de kassa bij de ingang van het sportpark.

A58 afgesloten
Het afgelopen en komende weekend wordt er aan de weg gewerkt bij de A58, tussen knooppunt De Stok en knooppunt Princeville in de richting van Breda. Dat betekent dat supporters die vanaf de richting Breda komen, op de terugreis geen gebruik kunnen maken van de snelweg A58. Houd hier rekening mee als je de terugreis uitstippelt! 

Meer informatie over de wegwerkzaamheden aan de A58 vind je hier.

Andro Knel Bokaal
Voordat de eerste elftallen van NAC en Sparta het tegen elkaar opnemen, staan de supporterselftallen van beide clubs tegenover elkaar op Sportpark De Gagelrijzen. Zij spelen namelijk de Andro Knel Bokaal, een wedstrijd ter nagedachtenis aan de Surinaamse voetballer die in 1989 om het leven kwam bij de SLM-vliegtuigramp. Dit duel begint om 13:30 uur. Meer informatie vind je hier.

Hitteplan
Volgens de laatste weerberichten wordt het zaterdag opnieuw zonnig en warm. Natuurlijk heerlijk weer om een potje voetbal te kijken, maar dat betekent ook dat je goed voorbereid op weg moet gaan. Zorg dat je jezelf goed insmeert en drink voldoende water. Op het sportpark in St. Willebrord wordt gezorgd voor extra drinkwaterpunten. Kijk voor meer tips over wat te doen bij warm weer op de site van het Rijksinstituur voor Volksgezondheid en Milieu.
 
Wij komen uit in de: