Activiteiten

Ieder jaar organiseert de Kidsclub leuke activiteiten voor de jongste NAC-fans. Zo krijgen de kinderen al op jonge leeftijd het NAC-gevoel mee. De ultieme activiteit is de line-up tijdens de wedstrijd. Kinderen vinden het prachtig om aan de hand van een van hun favoriete spelers het veld op te lopen. De Kidsclub is echter meer dan de line-up. Tijdens verschillende evenementen gedurende het seizoen worden de kids echt betrokken bij NAC, want de kinderen zijn de supporters van de toekomst! Houd onze nieuwspagina en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de aankomende activiteiten.

Pers- & Fotodag

Jaarlijks staat de pers- en fotodag op het programma! Voor de jongste fans is het mogelijk om tijdens een rondleiding als een échte prof op de foto te gaan. Door een professionele fotograaf word jij op de mooiste plekken van het stadion op de foto gezet! Dus zet je mooiste glimlach op en poseer voor de camera!

Aansluitend aan de fotomomenten vindt de persdag plaats. Deze is bedoelt voor de wat oudere Kidsclubleden vanaf 6 jaar. Kroon jezelf tot journalist en stel je favoriete NAC-spelers de hemden van het lijf! Altijd al willen weten wat hij voor een wedstrijd eet? Of wat zijn favoriete dier is? Deze dag is dé kans om daar achter te komen!

Sinterklaasfeest

Als Sinterklaas in het land is hoort daar natuurlijk een echt Sinterklaasfeest bij! In november organiseert de Kidsclub een Sinterklaasfeest waar een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk niet mag ontbreken. Dus wil je de Sint graag ontmoeten? Kom dan in november naar het Sinterklaasfeest.

Indoor Soccer Toernooi

Jaarlijks organiseert de NAC Kidsclub een Indoor Soccer Toernooi. Het toernooi vindt plaats in het Dongemond Soccer Center te Geertruidenberg.

Wil jij laten zien wat voor voetbalkunsten je in huis hebt? Dat kan nu tijdens het Indoor Soccer toernooi! Trommel je vrienden op en vorm samen een team en wie weet gaan jullie als winnaar van het toernooi naar huis!

Kidsdag

Tijdens de jaarlijkse kidsdag kunnen kinderen voorafgaand aan een thuiswedstrijd genieten van leuke spellen rondom het stadion. Op deze dag wordt het supportersplein op de promenade aan de kant van de B-Side omgetoverd tot kinderspeelpaleis. Diverse (voetbal)spellen en springkussens zijn aanwezig om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zorg dat je er bij bent en ga aansluitend naar de wedstrijd!