We verzamelen bij de hoofdingang waarnaar je door een NAC-gids wordt begeleidt naar de Persruimte: dé ruimte waar de persconferentie altijd gehouden wordt. Op de stoelen van alle journalisten wordt gezongen voor de jarige onder het genot van ranja en een échte NAC-taart! (Leuk moment voor de cadeautjes). Hierbij kunnen wij vanuit NAC natuurlijk niet achterblijven, daarom hebben wij ook altijd een leuk cadeautje voor de jarige!

Nadat iedereen vol zit van de taart kan de NAC Kidstour beginnen. Je leert alles over de geschiedenis van NAC en komt op de mooiste plekken in het stadion!

Na afloop van de tour vieren we jouw feestje nog even verder! Onder het genot van ranja en chips testen we wie het beste heeft opgelet tijdens de rondleiding aan de hand van een leuke NAC Quiz. De echte NAC-kenner ontvangt een leuke prijs!

Het Kinderfeestje neemt ongeveer 2 uur in beslag. De kosten voor een kinderfeestje bedragen €10.- per kind. Indien de jarige lid is van de NAC Kidsclub krijgt de hele groep 10% korting. *De betaling is altijd achteraf. Pinnen en contant betalen beiden mogelijk.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 kinderen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 (met uitzondering van wedstrijddagen). Vul het formulier onderaan deze pagina in om een kinderfeestje te boeken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.